bigmac
bigmac

Facebook-kampanje for McDonald`s i Elverum

På bare to dager har støttegruppen "McDonald`s i Elverum ved Bast" på Facebook fått nær 700 medlemmer. – Det er hyggelig med støtte, men vi har ingen planer om nyetableringer nå, sier Margaret Brusletto i McDonalds Norge, til ostlendingen.no.

Publisert

Ønsker seg Big Mac i Elverum.

Gruppen ble startet av Petter Glad-Ørbak (19) fra Elverum.– Jeg startet den fordi jeg hadde hørt flere som snakket om at det er noe vi mangler i Elverum, sier Glad-Ørbak.Han sier interessen helt klart er der, noe oppslutningen på Facebook beviser.

Fast-food ved Basthjørnet?

Han sier også at plasseringen ved Esso-stasjonen på Basthjørnet er på grunn av all gjennomfartstrafikken på rv.3/rv. 25.– Det ville nok vært det smarteste, sier han.

– Ikke aktuelt foreløpig

Det ser dog mørkt ut for en etablering av fast-food-kjeden i nærmeste fremtid.– Vi er for tiden opptatt med å pusse opp samtlige restauranter i hele Norge, og det tar all fokus, sier kommunikasjonsdirektør Margaret Brusletto.Hun sier at Elverum heller ikke tidligere har vært i planene for McDonalds.– Vi har konsentrert oss om de største byene, hvor vi er etablert allerede, sier hun.Dog ser det ikke helsvart ut.– Vi ser alltidg etter nye muligheter for fremtiden, og en slik støtte kan da ikke annet enn hjelpe, sier Brusletto, til ostlendingen.no.

Fastfood.no

Powered by Labrador CMS