Strand Hotel Bergen

Scandic styrker seg i vest

Scandic styrker sin posisjon i Bergen, og overtar driften av de to tidligere Rica Partner-hotellene Neptun og Strand. Det betyr at Scandic nå har fire hoteller i byen. De tradisjonsrike hotellene beholder navn og ansatte, men begge får nå Scandic i navnet.

Publisert

– Med Neptun og Scandic Strand vil våre gjester få hele fire hoteller å velge mellom i Bergen. Scandic Bergen City og Scandic Bergen Airport er allerede på plass. Byen er en viktig destinasjon for Scandic, opplyser Geir Lundkvist, landssjef for Scandic Norge.

Scandic Strand

Strand Hotel i Bergen blir nå Rica Strand Hotel. (Foto: Rica Strand Hotel)

– Det blir ingen personalmessige endringer, sier Erling Falch Monsen, direktør og eier av Bergen Hotel Group, som også eier Scandic Bergen City, til Bergensavisen. Begge hotellene vil få Scandic knyttet til det opprinnelige merkevarenavnet.

Les mer om Scandic Strand Hotel her

- Disse hotellene utgjør et viktig og verdifullt tilskudd til vår norske portefølje. Med Scandic Neptun og Scandic Strand vil våre gjester få hele fire hotell å velge mellom i Bergen. Vestlandshovedstaden er en viktig destinasjon for Scandic, sier Geir Lundkvist, landssjef for Scandic Norge.

Neptun utvides

"

Hotel Neptun i Bergen blir nå et Scandic-hotell. (Foto: Hotellet)

– Med utvidelsen i Bergen blir det 18 Scandic-hoteller i Norge, samtidig som vi bygger nytt på Forus i Stavanger, Vulkan i Oslo og på Fornebu. Disse nye hotellene forventes å stå ferdige i 2011 og 2012, melder Lundkvist.

- Hotellene Neptun og Strand er tradisjonsrike i sine lokalmarkeder, og jeg har sterk tro på deres store utviklingsmuligheter når driften starter under Scandics varemerke. De nye hotellene blir flotte og inspirerende tilskudd både for kjeden vår og vårt hotelltilbud i Bergen, som nå vil bestå av totale 750 rom i byen, avslutter Geir Lundkvist.

Scandic Strand har 98 rom, mens Scandic Neptun har 130. Hotellet står også klar for en utbygging med 70 nye rom og et nytt restauranttilbud.

Les mer om Scandic Neptun Hotel her

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS