Lars Renström Alfa Laval Group
Lars Renström Alfa Laval Group

Alfa Lavel med storordre i India

Alfa Laval har fått en ordre til en verdi av 65 millioner svenske kroner fra en ledende global aktør innen functional foods. Alfa Laval har vært til stede i India siden 1937, og cirka 40 prosent av den lokale omsetningen er matvarerelatert.

Publisert

- Våre kvalitetsprodukter sørger for hygienisk matprosessering, noe som er viktig for matsikkerheten, understreker president og CEO Lars Renström i Alfa Laval Group.

Leveransen inkluderer varmevekslere, pumper og tankrenseutstyr. Dette er Alfa Lavals andre ordre til fabrikken i India, og med den nye investeringen øker produksjonskapasiteten betydelig.

- Vi har en ledende posisjon på det voksende næringsmiddelmarkedet i India, en vekst drevet av økt levestandard og behov for mer foredlet mat, forteller president og CEO Lars Renström.

Dette er Alfa Laval

Alfa Laval er en ledende, global leverandør av spesialprodukter og prosesstekniske løsninger basert på nøkkelteknologiene varmeoverføring, separering og væsketransport.

Selskapets komponenter, systemer og tjenester er utviklet for å kunne hjelpe våre kunder med å optimere sine prosesser. Løsningene brukes til oppvarming, nedkjøling, separering og produkttransport i industrier som fremstiller mat- og drikkevarer, kjemikalier og petroleumsprodukter, legemidler, stivelse, sukker og etanol.

Verdensomspennende organisasjon

Alfa Lavals produkter brukes også i kraftstasjoner, om bord på skip, i verkstedindustrien, i gruveindustrien, i håndteringen av slam og avløpsvann, i komfort og klima og i kjølesystemer.

Alfa Lavals verdensomspennende organisasjon arbeider nær kundene i nesten 100 land og hjelper dem å ligge i frontlinjen. Alfa Laval, som er notert på Nasdaq OMX Nordic, hadde i 2009 en omsetning på cirka 26 milliarder svenske kroner og 11 400 ansatte.

Les mer på www.alfalaval.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS