sært_flyingbed01
sært_flyingbed01

Hotell i sær klasse

Drømmer du om å sove i en likkiste? Eller i en fengselscelle? Eller den saks skyld i et rom der alt står opp ned? Da er kunsthotellet Propeller Island City Lodge i Berlin stedet.

Publisert

Hotellet med 30 forskjellige rom, alle med sitt eget tema, er et av verdens mest spesielle overnattingsteder. Og galskapen er ekstremt gjennomført.

Kunstneren bak hotellet er Lars Stroschen, og det hele begynte med at han bygde om fire av rommene i leiligheten sin på 90-tallet.

Tanken var å finansiere sitt eget plateselskap. Siden har alt ballet på seg. Nå har kunstneren også komponert musikk til hvert enkelt rom.

Alle tema

De aller mest sære hotellgjestene velger kanskje rommet "Gruft" (grav), der du kan tilbringe natten i en hvitpolstret likkiste.

Liker du speileffekter kan du bestille "Mirrorroom" der alt bortsett fra golvet er speilbelagt. Ønsker du en flyvende opplevelse er rom 11, "Flying Bed", stedet. Der er gulvet skjevt og du ligger i en seng som "flyr" midt i rommet.

I "Wrapped" må du bevege det forsiktig: Vegger, tak og golv er kledd i metallpanel, og er bygd slik at ikke en eneste flate i rommet står i vater.

I "Bestemorrommet" har Stroschen utelukkende brukt møbler fra sin egen bestemors hus, og i dette rommet må du gå gjennom et stort skap for å finne badet..

Forhåndsbestilling

Det er ikke bare å ankomme; det fordres forhåndsbestilling. Da blir du bedt om å velge ut tre av rommene som du spesielt skulle ønske å bo i. Noen av rommene er nemlig mer populære enn andre, og du kan ikke forvente å få rommet som spesielt appellerer til erotiske aktiviteter, "Oppned-rommet" eller "Løvens Hule" (Two Lions).

Sistnevnte er for øvrig det dyreste og mest eksklusive alternativet. Prisene på rommene varierer fra 75 til 200 euro pr. natt.

Powered by Labrador CMS