ParkInn_Oslo
ParkInn_Oslo

Nye Park Inn-hoteller

Park Inn, som ligger inne under Rezidor Hotel Group, har åpnet flere hoteller denne høsten. Park Inn Oslo Airport er ett av flere nye hoteller.

Publisert

Park Inn Oslo Airport er ett av flere nye Park Inn-hoteller som er åpnet denne høsten.

Park Inn Oslo Airport

Park Inn Oslo Airport ligger bare 278 skritt fra terminalbygningen. Det nye mellomklassehotellet i Rezidor-familien blir et friskt og fargerikt innslag blant hotellene på Gardermoen, der også Radisson Blu er på plass fra før.

”Arkitekturen er spennende, interiøret moderne og atmosfæren imøtekommende og komfortabel. Park Inn Oslo Airport kan tilby konferansegjester fasiliteter for opptil 250 deltakere. Gjestene på Park Inn kan nyte spennende smaker i restauranten RBG Bar & Grill. Menyen frister med signaturretter fra grillen og lette godbiter for enhver smak”, heter det i pressemeldingen.

Les mer om hotellet her

Park Inn Veliky Novgorod

Årets åpning av Park Inn Veliky Novogrod har gjort at Rezidor Hotel Group nå kan tilby 25 hoteller i Russland/ CIS.

"

Park Inn Veliky Novogrod.

Hotellet het tidligere Beresta Palace Hotel, med 225 rom, som tidligere i år fikk nytt brand og ble Park Inn Veliky Novogorod. Hotellet tilbyr sine gjester en døgnåpen restaurant og bar. I tillegg kan du nyte dagen i velværeavdelingen med svømmebasseng, badstue og treningsrom, Det er også lagt til rette for møter med en hyggelig atmosfære.

Veliky Novgorod kalles også ”The Great New City”, og er en av de viktigste turistdestinasjonene i Russland. Byen tiltrekker seg også besøkende med interesse for utdanning og industri.

Les mer om hotellet her

Park Inn Dresden

"

Park Inn Dresden.

Fra mars i år var det mulig å bestille ett av de 132 rommene på Park Inn Dresden i Tyskland.

”Under mottoet ”å være en mester på det vesentlige” vil gjestene bli ønsket velkommen til en ypperlig hotellopplevelse på det fargeglade, unge og friske Park Inn hotellet. Park Inn Dresden ligger rett ved Elbes elvebredd og bare en fin spasertur fra Dresdens historiske bykjerne. Byen er en av Tysklands mest kjente og besøkte reisemål. Gjestene vil kunne nyte god mat i hotellets restaurant, ta noe godt å drikke i lobbybaren eller møte forretningsforbindelser i hotellets møterom”, heter det i pressemeldingen.

Les mer om hotellet her

Park Inn Sofia

"

Park Inn Sofia.

Park Inn Sofia i Bulgaria kan tilby rom, suiter, studioer og leiligheter og kan derfor tilfredsstille alle behov de besøkende måtte ha. I tillegg har hotellet et velvære- og treningssenter med innendørsbasseng, fitnessområde og behandlingsrom.

Hotellet ligger meget sentralt i forhold til hvor de store og betydningsfulle bedriftene holder hus. Her ligger også to av byens kongressentre. Når forretningene er gjort venter byens øvrige opplevelser. Sofia er en av Europas eldste byer, med tydelig preg av møtet mellom øst og vest gjennom arkitektur og monumenter”, skrives det fra Rezidor.

Les mer om hotellet her

Park inn

Park Inn er et raskt voksende, ungt og innovativt hotelltilbud i mellomklassen. Global i uttrykket, nasjonal i størrelse og lokal i drift. Hotellmerket setter sin stolthet i “on mastering the essentials”, ved å tilby store og prisgunstige hotellopplevelser innenfor sitt segment. Rommene er funksjonelle, komfortable, praktiske og ikke minst rene og godt vedlikeholdt. Park Inn har for tiden mer enn 140 hoteller i drift og under oppføring, med mer enn 26 000 rom i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Les mer på på www.parkinn.com.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS