Matboka Thomas Næss Thoresen
Matboka Thomas Næss Thoresen

Nytt helinteraktivt nettsted for matinteresserte

Thomas Næss Thoresen startet denne sommeren nettstedet MatBoka.no. – Her kan brukere lage sin egen matbok med oppskrifter og videosnutter, diskutere alt innen matlaging, tips og triks på kjøkkenet og ha muligheten til å bli kåret Månedens Mesterkokk og vinne premier, opplyser Næss Thoresen til Horecanytt.no.

Publisert

Thomas Næss Thoresen står bak MatBoka.no.

MatBoka.no ble lansert 10. juli, og vi har hatt en stabil vekst i medlemsmassen med tanke på hvor lite eksponering stedet har hatt mot publikum, melder Næss Thoresen videre.

Helinteraktivt nettsted

MatBoka.no er det eneste norske helinteraktive nettstedet for matinteresserte (også kalt en "wiki"). Vi har ingen redaksjonell input på MatBoka, opplyser Næss Thoresen, som selv har erfaring fra bransjen med to år på hotell- og næringsmiddelfag, samt arbeidserfaring som både kokk og servitør.

Er du en matfanatiker?

”Er du en matfanatiker? Liker du å tilbringe tid på kjøkkenet? Eller ser du på matlaging som en nødvendighet i hverdagen? Uansett hvem du er i matveien, er MatBoka ditt nettsted for mat og matlaging”, skriver han på forsiden på nettstedet, der han også forklarer hvorfor MatBoka.no skiller seg fra andre nettsteder om mat:

”For det første er det brukerne som bestemmer på MatBoka. Det er ingen som styrer innholdet bortsett fra medlemmene. For det andre er MatBoka det eneste helinteraktive nettstedet om mat; ikke bare kan du finne oppskrifter, du kan også diskutere og kommentere disse. For det tredje er det gøy å være på MatBoka. Dessuten er du som MatBoker med på spare miljøet”

Kjærlighet ved første klikk

"

Bildetekst her...

På MatBoka, som reklamerer med kjærlighet ved første klikk, kan du:

* Lage din egen kokebok med oppskrifter og videosnutter

* Diskutere alt innen mat og matlaging

* Utveksle tips og erfaringer fra kjøkkenet

* Legge ut dine egne eller andres kurs. Det være seg om mat, vin eller bartending

* Vinne premier

Powered by Labrador CMS