Peppes Beijing

Peppes ute av Kina, men godt inne i Midtøsten

Peppes er ute av Kina, men det går bra i Midtøsten, hvor den nyeste norske pizzarestauranten ligger ved Nilen i Kairo.

Publisert

Peppes er ute av Beijing (bildet), men styrker stillingen i Midtøsten.

- Ja, Peppes, under ledelse av Joannis Vendrig, er og forblir pilaren i Umoe Restaurant Group, og går bra, opplyser den nye konsernsjefen, Karen Kvalevåg.

Peppes er på plass fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder både i restaurant- og leveringssegmentet. En solid merkevarestatus gjennom 40 år. Kjeden selger over fire millioner pizzaer pr. år

Riktignok måtte vi gi opp Kina-satsingen vår. Til gjengjeld går det bra i Midtøsten, hvor det nå er sju Peppes, alle basert på franchise, opplyser Kvalevåg.

Ved Nilen

– Den siste restauranten vi åpnet i regionen ligger ved Nilen i Kairo, og vi er spent på mottakelsen der, sier Joannis Vendrig.

Kjeden, som nå teller 92 enheter her hjemme, har fremdeles et vekstpotensial, selv om Peppes er den desidert største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte, supplerer Joannis Vendrig. Det er utarbeidet en tydelig forretningsplan som igjen vil aktualisere Peppes Pizza som Norges (og Skandinavias) fremste pizzakonsept.

Lykkes i dagligvaremarkedet

– Også i dagligvaremarkedet fortsetter veksten. Vi har lyktes med introduseringen av en fersk pizzabunn og til neste år vil det komme flere varianter, opplyser Joannis Vendrig.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS