Norway Seafood Restaurant Furset1

Rekord for Furset-restaurant på Expo

Fursetrestauranten i den norske paviljongen på Expo 2010 i Shanghai satte rekord lørdag. Seks og en halv bordsettinger og over 400 til bords er ny rekord for en av utstillingens mest populære spisesteder, melder Stavangeravisen.

Publisert

Bjørn Tore Furset (til høyre) under åpningen av Norway Seafood Restaurant i Shanghai. Sist lørdag ble det satt omsetningsrekord i restauranten (Foto: Eksportutvalget for fisk, EFF)

Sjømatrestauranten er en sentral del av den norske paviljongen på Expo 2010, og har fra første dag markert seg om en av verdensutstillingens beste og mest populære spisesteder.

Fursetgruppen

Restauranten i Norges Paviljong er drevet av Fursetgruppen, som driver flere kjente spisesteder som Ekebergrestauranten, Operarestaurantene og Tjuvholmen Sjømagasin. I Shanghai har gruppen valgt å satse på et rent sjømatkonsept.

Det store flertallet av gjester er, som på Expo generelt, kinesere. Lørdag satte restauranten ny rekord med til sammen litt over 400 gjester til lunsj og middag, og søndag lå det an til tangering.

- Helt vilt

- Vi har ikke opplevd like stor pågang på noe tidspunkt tidligere i løpet av verdensutstillingen. Til lunsj ser vi at det går mest i vår `tasting menue`, som er et utvalg av norske fiskesmaker , mens torsk og laks i forskjellige former er de mest populære hovedrettene om kvelden, sier kjøkkensjef og daglig leder Terje Hamnes.

- Det er helt vilt. Vi har folk som ønsker å betale for maten mens de står i kø for å være sikker på at de får bord, sier restaurantsjef Mia Svartling til Stavangeravisen.no.

"
Powered by Labrador CMS