Rezidor logo
Rezidor logo

Rezidor samarbeider med Dinamo PR

The Rezidor Hotel Group har inngått samarbeidsavtale med Dinamo PR. Byrået skal bistå selskapet med kommunikasjonsoppgaver hovedsakelig knyttet til hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn.

Publisert

Angelica Montez de Oca.

– Tung bransjekunnskap og reiselivskompetanse samt hyggelige medarbeidere som virkelig ønsket å jobbe med oss er en viktig årsak til at valget falt på Dinamo. Byrået er med sin kommunikasjonsfaglige bredde unike i Norge. I tillegg har de medarbeidere som har lang og bred erfaring innen turisme og reiseliv. Vi ser virkelig frem til et samarbeidet vi har stor tro på, sier Angelica Montez de Oca, PR ansvarlig for Rezidor i Norden.

Park Inn Oslo åpnes 13. januar

Rezidor har flere store oppgaver som venter i 2010, og blant de første er åpningen av Oslos første Park Inn hotell allerede 13. januar.

Les også: Park Inn Oslo åpnes

I høst åpner Park Inn også på Gardermoen. Ellers pågår fremdeles reposisjoneringen av Radisson Blu som i høst byttet navn fra Radiosson SAS til Radisson Blu.

Turisme og reiseliv

– Vi gleder oss til å jobbe tett med Rezidor. Som en av de ledende aktørene i Norge, og med et sterkt navn internasjonalt er dette en oppdragsgiver vi virkelig gleder oss til å samarbeide med, sier Thorbjørn K. Laundal, seniorrådgiver i Dinamo.

Dinamo har de siste årene jobbet opp en betydelig portefølje innen turisme og reiseliv og har i dag oppdragsgivere innen de fleste reiserelaterte bransjer.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS