Kasper Bjerke
Kasper Bjerke

Verdens minste kaffebar med verdens minste hotell

Verdens Minste Kaffebar, på bare 12 kvadratmeter på Vesterbro, får til våren verdens minste hotell på toppen, melder iBYEN.dk.

Publisert

"Verdens Mindste Kaffebar", som inntil videre er lukket. (Foto: iBYEN.dk)

I Tullinsgade på Vesterbro i København skal "Verdens Mindste Kaffebar" etableres.

Det er en ombygd kafé på beskjedne 12 kvadratmeter.

Hotell

Hotellet som skal bygges på toppen, blir nøyaktig like stort og får akkurat plass til en seng på 1.40 meter, et toalett og en håndvask.Bak står Leif Thingved fra cafeen Granola lenger nede i gaten, som har leiet lokalet. Den kombinerte kafeen og overnattingsmuligheten kommer til å bære det prangende og bevisst overdrevne navnet "Central Hotel & Café". - Jeg forestiller meg at vi skal ha et kjempeskilt på taket, sier Leif Thingtved til iBYEN.dk.

En spesiell hotellopplevelse

" Poenget med kombinasjonen er å gjøre hotellopplevelsen så spesiell som mulig.- Der skal være så mye luksus som vi overhodet kan presse inn på 12 kvadratmeter, sier Leif Thingtved. Prisen bliver da også deretter – omkring 1500 blanke danske kroner per overnatting. Da er frokosten inkludert. Hotellgjestene velger selv om den skal inntas i verdens minste kaffebar under verdens minste hotel. Eller i Granola i enden av gaten.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS