Strøm og Bibendum med ny plattform i Norge

Vinimportselskapene Strøm og Bibendum oppdaterer og moderniserer sin forretningsplattform for å være bedre rustet for fremtidig vekst. Økt satsing på Fine Wine og en nyopprettet kommunikasjonsstilling er blant endringene som nå gjennomføres.

Publisert

- Først og fremst gjør vi disse endringene for å møte de ønsker og behov våre leverandører og kunder har. Dette vil gjøre oss mer effektive og mer fokuserte samtidig som vi blir bedre i stand til å utnytte de mulighetene vi ser i Norge fremover, sier Joacim Hultin, Senior Vice President i Altia Trading. Både Strøm AS og Bibendum AS inngår i det finske Altia-konsernet.

Styrket samarbeid med viktige leverandører

En av de viktigste endringene som nå gjøres i Strøm og Bibendum er utvikling av en helt ny forretningsplattform.

Endringene innebærer at den enkelte produktansvarlige vil få færre leverandører å forholde seg til samtidig som de får et mer helhetlig ansvar for sine produsenter.

- Med disse endringene ønsker vi å styrke relasjonene til våre nøkkelleverandører og samtidig skape mer spennende arbeidsoppgaver for våre ansatte, sier Joacim Hultin, Senior Vice President i Altia Trading.

Det opprettes også det en helt ny kommunikasjonsstilling som Brand Communication Manager. Ved å opprette denne stillingen håper selskapene å få en tettere oppfølging av journalister og medier med interesse for vin og vinstoff samt å utvikle pr-arbeidet i alle tilgjengelige medier.

Fine Wines

Det blir også en økt satsing innen Fine Wine-segmentet. Konseptet Fine Wine er en samling viner fra nøye utvalgte områder, produsenter og årganger. Vinene vil bli valgt på bakgrunn av kvalitet og eksklusivitet, og vil ligge noe høyere i pris enn selskapets øvrige produkter.

- Ved å styrke satsingen på særlig gode produkter ønsker vi å øke vår attraktivitet overfor våre kunder. Det er en betydelig og stigende interesse for kvalitetsviner blant norske kunder og vi ønsker å kunne tilby denne gruppen nye, spennende produkter, sier Joacim Hultin, Senior Vice President i Altia Trading.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS