BangkokSirocco

Himmelske opplevelser i Bangkok

Bangkoks skyline er hetere enn noensinne. Antall skyskrapere øker for hvert år som går, og som turist bør du ikke gå glipp av muligheten til å ta en drink og nyte den praktfulle utsikten på en av byens berømte skybarer.

Publisert

Sirocco, som tilhører det luksuriøse hotellkomplekset Lebua at State Tower, er en av verdens mest eksklusive skybarer.

Noen ganger er det fristende å flykte fra all trafikken og folkemylderet for en stund. En heistur borte, under Bangkoks himmel, hersker stillheten. Her kan du hygge deg med en god drink og kanskje en matbit, og la deg henføre av panoramautsikten over den thailandske hovedstaden.

De aller fleste takbarene ligger i tilknytning til de mange luksushotellene som finnes rundt omkring i byen, og kleskoden er vanligvis "smart casual".

Under finner du info om noen av barene

Sirocco

Fra Sirocco.

Sirocco, som tilhører det luksuriøse hotellkomplekset Lebua at State Tower, er en av verdens mest eksklusive skybarer. Og med sin beliggenhet i 63. etasje kan Sirocco også skryte av å være verdens høyeste utendørsrestaurant. Sirocco kan by på 360 graders panoramautsikt over Bangkok, og i tillegg til den fantastiske utsikten kan gjestene hygge seg med drinker, levende jazzmusikk og middelhavsinspirert mat. Prisene ligger på omtrent samme nivå som i Sverige.

Adresse: The Dome at lebua, 1055 Silom Road

Vertigo/Moon Bar

Vertigo/Moon Bar.

Vertigo/Moon Bar er en av Bangkoks absolutt mest populære barer. Skybaren på Banyan Tree Hotel ligger som en stor båt over Bangkok. Baren og restauranten som ligger i 61. etasje, er både trendy, stilfull og sofistikert – men ikke å anbefale for folk med høydeskrekk, da du virkelig føler at du befinner deg i stor høyde.

Adresse: Banyan Tree Bangkok, 21/100 South Sathon Road

Red Sky

Red Sky.

Red Sky ligger i 55. etasje på hotellet Centara Grand at CentralWorld midt i Bangkoks shoppingmekka. Å avslutte shoppingrunden med å hvile såre føtter på Red Sky er noe de færreste angrer på. Stedet har nemlig en fantastisk utsikt og en harmonisk atmosfære.

Roof Top Bar – Baiyoke Sky Hotel

Adresse: Centara Grand at CentralWorld, 999/99 Rama 1 Road, Patumwan

Roof Top Bar – Baiyoke Sky Hotel

Regner det? Ingen grunn til bekymring. Skybaren på Baiyoke Sky Hotel ligger under tak. Med sine 88 etasjer er hotellet det høyeste i Bangkok, og bygningen rommer dessuten en roterende utsiktsplass i 84. etasje. Baren ligger i 83. etasje og kan by på levende musikk hver kveld.

Adresse: Baiyoke Sky Hotel, 222 Soi Ratchaprarop 3, Rathaprarop Road, Ratchathewi

Three Sixty Lounge

Three Sixty Lounge.

Three Sixty Lounge er, i likhet med Roof Top Bar på Baiyoke Sky, en overbygd skybar. Baren ligger i 32. etasje på det trendy Millennium Hilton Hotel, rett ved Chao Praya-elven.

Three Sixty Lounge kan by på 360 graders vidunderlig utsikt over byen med den glitrende elven, og er en av Bangkoks beste jazzbarer.

Adresse: Millennium Hilton, 123 Charoennakorn Road, Klongsan

Webside:www.tourismthailand.com/no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS