Horecaomslag08 2011

Årets siste Horeca på vei

Den åttende og siste utgaven av Horeca i 2011 er nå på vei til våre abonnenter. Det nærmer seg jul, og cognac er vårt hovedtema i nummeret. Vi har også besøkt Radisson Blu Plaza Hotel, et hotell med 49 nasjonaliteter i staben.

Publisert

Forsiden på Horeca nummer 8 2011. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Norge ligger i verdenstoppen blant cognacdrikkere i verden, og tallene viser at det er nord for Trondheim det konsumeres mest cognac i Norge.

Vårt smakspanel har testet en rekke forskjellige cognac-typer, fra VS til VSOP og XO.

Testen avslørte at forskjellene mellom kvalitetene VS, VSOP og XO ikke avgjøres av benevnelsen, men faktisk kunne det oppleves at enkelte VS var bedre enn VSOP og at enkelte VSOP var bedre en XO.

Du kan lese smakspanelets dom i Horeca nummer 8 2011.

Bli abonnent på magasinet Horeca her

49 nasjonaliteter på Plaza

Ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er nesten en tredjedel av arbeidsstokken fra andre land. Slik har det vært siden hotellet ble åpnet i 1990. Her snakker ikke ledelsen om hvordan de skal tilrettelegge eller hva de må gjøre for å integrere nye ansatte.

Grunnfundamentet er service, respekt, toleranse og forståelse både ovenfor gjestene og sine kolleger. I korridorene svirrer det på svensk, spansk, filippinsk, fransk, engelsk og norsk.

F8 by Fazer

F8 er Fazers nye restaurantverden, en bransjepilot også i globalt perspektiv: 17 millioner kunder som hvert år jager gjennom Nordens største varehus i Helsingfors, Stockmann, kan ta heisen helt til topps og finne sin egen skreddersydde oase.

F8 tilbyr alle de smaksopplevelser og internasjonale mattrender som er å finne i restauranter på gateplan.

Les mer i Horeca nummer 8

Bli abonnent på Horeca her

Hoelstuen er typebedrift

Vår typebedrift denne gangen er restauranten Hoelstuen i Harstad, og gründer, eier, og daglig leder Nils Arthur Gjeitanger er portrettert i nummeret.

Foruten de nevnte reportasjene, finner du større artikler om 30-årsjubilanten Westad Storkjøkken, om Beach Club, som nå inntar Gardermoen, artikler fra NHOs landskonferanse og fra nyåpnede Rica Rock City Hotel i Namsos, for å nevne noen av dem.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS