NMiTapasContestGoldLogo

Stor tapaskonkurranse i Norge

For første gang arrangeres en stor tapaskonkurranse i Oslo. Konkurransen, som finner sted i begynnelsen av april, regnes som det første uoffisielle NM i tapas. Hvis du ønsker å være med i konkurransen 6. april, må du sende en søknad innen 13. mars.

Publisert

San Leandro Tapas, en referanse innen spansk gastronomi i Norge, inviterer unge norske kokker fra restaurant- og catering bransjen til å delta på den første Tapaskonkurransen i Oslo 6. april 2011.

Målet

Målet for konkurransen er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.

Arrangementet er sponset av Tourspain og ICEX (The Spanish Institute of Foreign trade, wines & foods from Spain).

Juryen

Juryen vil bestå av prominente mateksperter fra Spania og Norge samt den spanske ambassaden i Oslo. Ett av jurymedlemmene er den tidligere Bocuse d`Or-deltakeren og toppkokken Tom-Victor Gausdal.

"

Tom-Victor Gausdal skal være med i juryen i historiens første tapaskonkurranse i Norge.

Vinneren kan blant annet glede seg til å gjeste en av de beste restaurantene i Spania med dekket fly –og hotell utgifter samt pengepremie til 1000 euros.

Promotere spansk gastronomi

- Vi håper at mange kokker tar utfordringen og melder seg på konkurransen som er en flott anledning til å promotere moderne spansk gastronomi og norske kokker, sier Olivia Barthel fra Restau Concept.

Restau-Concept, et selskap fra Córdoba i Andalusia, står bak San Leandro Tapas restauranter som tilbyr autentiske tapas laget av spanske kokker. Restau Concept eier og drifter tre restauranter i Oslo (Majorstuen, Vika, Grünerløkka) og i Stockholm i tillegg til catering aktivitet.

Etter at finalistene er blitt forhåndsplukket, vil konkurransen finne sted onsdag 6. april 2011 fra kl 10 til kl 17 på San Leandro Tapas restaurant på Majorstuen i Oslo.

Søknadsfristen for å delta er 13 mars. Du kan melde deg på her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS