NattpantResirk
NattpantResirk

Følger deg trygt hjem

Nordmenn er i verdenstoppen i å følge bokser og flasker trygt hjem til panteautomatene. Nå ønsker panteordningen for gjenvinnbare bokser og plastflasker å gjøre gjengjeld ved å følge panterne trygt hjem fra byen. NattPANTruljen vil den kommende helgen følge deg hjem fra byturen i Oslo - helt gratis!

Publisert

NattPANTruljen er et gratis tilbud til deg som vil ha følge hjem fra byturen i Oslo. Her representert ved koordinator Charlotte Lyng, og følgesvenn Mads.

NattPANTruljen går tre faste ruter i Oslo til faste rutetider natt til lørdag og natt til søndag, og er innom populære utesteder langs rutene.

De tre rutene går mellom Tjuvholmen og Majorstua, Nationaltheatret og Grünerløkka, og Nationaltheatret og Grønland – med retur langs de samme rutene.

Når NattPANTruljen passerer utestedene henger alle som ønsker følge hjem seg på, og går i samlet flokk videre. Det er Norsk Resirk, som driver panteordningen for gjenvinnbare bokser og plastflasker, som står bak tilbudet.

Hyggelig gjentjeneste

Markedsdirektør i Norsk Resirk, Randi Haavik Varberg, ønsker med NattPANTruljen å takke flinke pantere.

– Vi har satt i gang NattPANTruljen som en hyggelig gjentjeneste for at publikum følger bokser og flasker til automaten. Du følger panten hjem, og vi følger deg hjem, på en trygg og miljøvennlig måte, sier Varberg.

I samlet flokk

Koordinator for NattPANTruljen, Charlotte Lyng, har selv deltatt på NattPANTrulje.

– Både utestedene og publikum tar imot NattPANTruljen med åpne armer. Mange er nysgjerrige, og synes nesten dette tilbudet er for godt til å være sant, smiler Lyng.

NattPANTruljen har foreløpig både fulgt mange fornøyde byløver hjem, avverget en truende episode for en skremt jente, og hjulpet andre i vanskelige situasjoner til profesjonell hjelp.

– Jeg håper mange vil ta følge med oss de neste helgene prosjektet varer. Ikke bare er det trygt, men også hyggelig og sosialt, sier Lyng.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS