Subsea7Logo

Norges beste kantine - ifølge Tine

Subsea 7s kantine på Forus utenfor Stavanger gikk helt til topps i konkurransen Årets matgledebedrift, regissert av Tine Salg Storhusholdning, denne uka. Andreplassen gikk til Oset Høyfjellshotell, mens tredjeplassen gikk til Albatross-kantinen ved Rieber i Bergen.

Publisert

Det er ISS som drifter kantinen, som nå kan glede seg over å ha danket ut 150 konkurrenter i konkurransen som har som mål å finne Norges mest kreative storhusholdningsbedrift.

Subsea7s kantine på Forus.

- Dette er utrolig stort! Jeg må innrømme at vi håpet at vi skulle gjøre det bra. Men at vi skulle nå helt til topps og vinne Årets Matgledebedrift turte vi aldri å tenke på. Nivået blant de andre deltakerne er utrolig høyt, og jeg kan fremdeles nesten ikke tro at det var vi som vant!, sier Monica Bondhus i ISS.

Dette var første gangen kantina var med i konkurransen, og de satset sterkt for å skape matglede blant både ansatte og gjester.

Kriteriene

– Viktige vinnerkriterier er at bedriften arbeider med nytenkning, innovasjon og sprer matglede blant både ansatte og gjester. I tillegg er det viktig at de norske råvarene er i fokus, sier juryformann og sisteleddsjef i Tine Salg Storhusholdning, Brita Unnerud, i en pressemelding.

Spre matglede

Juryen la særlig vekt på kantinemedarbeidernes store innsats og engasjement for å spre matglede blant både ansatte og gjester, og at vaffeljernet fikk kjørt seg såpass at det måtte kasseres.

Jurymedlem og visepresident i Norges Kokkemestres Landsforening skryter i samme pressemelding av de ansattes evne til å videreutvikle sin fagkompetanse.

- De er flinke til å prøve nye ting, og det er stor åpenhet for at alle skal komme med nye forslag og være kreative, sier Johansen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS