EscapeHarmonyYachtMykonosHellas

Øyhopping i Hellas med megayachts

Som den første norske turoperatøren tilbyr Escape Travel en unik cruiseform med megayachter i den greske øyverdenen. - Størrelsen på båtene gjør at de kan gå helt inn i havnen, og passasjerene kan derfor nyte øyene og de mange byene på nært hold, frister Tove Voss i Escape Travel.

Publisert

Nyt de greske øyene fra dekk. Her utenfor Santorini i Egeerhavet.

- Du er ikke avhengig av skyss inn til land og har tid til å utforske dagens nye greske paradis, sier Voss, som er administrerende direktør i Escape Travel. Hun legger vekt på at det å ankre opp i sentrum gir maksimal tid på øyene og en personlig frihet andre cruiseformer ikke kan tilby.

Seiler rett inn

Fra Mykonos. Båten som brukestil cruiset i bakgrunnen.

- Når de andre cruiseskipene seiler videre fra sine tendere i Egeerhavet, ligger Variety båtene fortsatt midt i havnen. Det finnes øyer hvor ingen cruisebåter legger til, men hvor megayachtene seiler rett inn i havnen. Kort sagt, det aller beste av livet både ombord og i land.

Cruisene går fra Marina Zea, en hyggelig mindre yachthavn i Athens havneby Pireus.

- Perfekt med tanke på et utvidet opphold i Athen & omegn, skryter Tove Voss.

Rederiet

Variety Cruises er et gresk privateid rederi med totalt syv båter, hvorav to er motorseilere.

Öludeniz-stranden i Tyrkia er kåret til verdens fineste av New York Times. Stranden ligger en drøy times tur med båt fra Rhodos by.

Ifølge Tove Voss er megayachtene elegante med smekre linjer og samtlige yachter er tilpasset den kresne. Designinteriøret om bord er tilrettelagt for komfort og estetisk nytelse. Båtene har plass til cirka 45 passasjerer og en besetning to ca 22.

Halvpensjon (frokost og middag) er inkludert i prisene. Lunsj er på egen hånd mens du nyter fritiden i land. Yachtene legger til havn ved 10-11-tiden om formiddagen, og reiser videre først utpå kvelden. Det er tid i massevis til organiserte utflukter, sol og bad eller en kombinasjon som passer den enkelte.

Escape med Variety Cruises tilbyr en rekke forskjellige cruise i det vidunderlige greske øyriket. Felles for alle alternativene er små luksuriøse skip som legger til i hjertet av havnen.

Les mer på www.escapetravel.no

"
Powered by Labrador CMS