MonikaHolenJørgenLjunggren5

Knutepunkt for kurs og konferanser

– Gardermoen er blitt en attraktiv kurs- og konferansedestinasjon, sier Monika Holen og Jörgen Ljunggren, henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør på Radisson Blu Airport Hotel. I likhet med flere av de andre hotellene i området har også Gardermoen største hotell satset på dette segmentet.

Publisert

Salgsdirektør MonikaHolen og administrerende direktær Jørgen Ljunggren på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen. (Foto: Morten Holt)

– Stadig flere legger sine kurs og konferanser hit. Det er enkelt for mange bedrifter å samle sine ansatte på Gardermoen, som er blitt et viktig knutepunkt i Norge. Det er en generell utvikling for hele Gardermoen at det bygges ut med tanke på større kurs- og konferansekapasitet. Vi pleier å si at det er fem minutter fra flysetet til møtestolen, sier Holen og Ljunggren.

Holder gruppene samlet

Fem minutter fra flysetet til møtestolen. Fra et av møterommene på Radisson Blu Airport Hotel.

Nå finnes det hele 31 forskjellige møterom på terminalhotellet. Foruten Gardermoen som knutepunkt, tror de to også at mange velger å legge kurs og konferanser til Gardermoen for å holde gruppen samlet.

– Når de er her, blir de her. Det blir ikke som i en by, der folk kan gå ut andre steder på kveldene. Når et kurs holdes på hotell på Gardermoen, så er gruppen samlet her hele tiden, sier de to. Derfor er også Radissons nye møtematkonsept Brain Food ønsket hjertelig velkommen.

– Våre kunder gir veldig gode tilbakemeldinger med dette konseptet. Det er mat som gir mer energi og overskudd på lange møtedager. Vår kjøkkensjef Bård Undahl har vært med og utarbeidet oppskriftene til den norske utgaven av Brain Food.

Rezidor har terminalmonopol

Begge de to Rezidor-hotellene på Gardermoen ligger i terminalområdet.

I tillegg til å være salgsdirektør på Radisson Blu-hotellet, innehar også Holen samme stilling på det andre terminalhotellet, Park Inn Oslo Airport, som ble åpnet i desember 2010, i den andre enden av terminalbygget på hovedflyplassen.

Totalt tilbyr de to Rezidor-hotellene 800 rom (ca 1600 senger) og totalt 77 møterom.

– Hotellene byr på samme kvalitet og de er tegnet av samme arkitekt (Nils Torp), men har samtidig helt forskjellig atmosfære. Radisson Blu byr på det klassiske, mens Park Inn byr på mer farger og en mer ”leken” innredning. Hver enkelt kunde finner sin favoritt, sier Holen.

Hele spekteret

Men i tillegg til kurs og konferanse, har de to hotellene, som har en unik beliggenhet bare 100 og 250 meter unna terminalen, også mange turister og yrkesreisende innom.

– Selv om kurs- og konferansegjestene er mange, er vi heldige og har alle kategorier kunder på våre to hoteller, sier Holen.

Les mer om Radisson Blu Airport Hotel og alle de andre hotellene på Gardermoen i Horeca nummer 2 2012

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS