VestfoldFuglPris1

NHO-pris Pris til Vestfold Fugl

Vestfold Fugl er kåret til årets beste grossistdistribuerte leverandør. Prisen er tildelt av landets største innkjøpskjede for frittstående overnattings- og serveringsbedrifter, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Publisert

Kent Sørensen (til venstre) og Niels Otto Hansen i Vestfold Fugl med diplomet.

Den ble offentliggjort under kjedens medlem- og leverandørtreff på Gardermoen tirsdag 27. august 2012.

Kriterier

Kriterier for utvelgelsen av beste grossistdistribuerte leverandør er:

Lokal og sentral oppfølging, samarbeidsevne, innovasjon og produktutvikling, salgsutvikling, kvalitet i forhold til pris.

Juryens begrunnelse

Dette er juryens begrunnelse:

"Denne bedriften har i en årrekke bidratt til å forbedre konkurransesituasjonen innen en produktgruppe med sterk vekst. De har vært innovativ på produktutvikling og vist stor fremgang på salg til horecabransjen. Siden kontraktsinngåelsen med Innkjøpskjeden har de hatt stor vekst hvert eneste år".

Gir inspirasjon

– Dette er noe som vi setter utrolig stor pris på. En slik pris gir oss inspirasjon til å fortsette, En stort jobb blir gjort hver dag av våre ansatte, fagkonsulenter og grossistsamarbeidspartnere. Prisen deler vi med alle de ansatte på Vestfold Fugl AS som hver eneste dag har fokus på å levere produkter slik kunder og medlemmer ønsker. Vi lover at vi også i fortsettelsen skal jobbe tett sammen med våre kunder for å bli enda bedre i fremtiden, sier markeds- og salgsdirektør Niels Otto Hansen i Vestfold Fugl.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS