Horecaomslag0812
Horecaomslag0812

Årets siste Horeca på vei til abonnentene

Årets åttende og siste magasinutgave av Horeca i 2012 er nå på vei til abonnentene. Våre hovedtemaer denne gangen er kjendisviner og Bocuse d’Or 2012.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 8 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Det nærmer seg nok en gang Bocuse d’Or. I treningskjøkkenet i Sandefjord bruker vår deltaker Ørjan Johannessen og commis og medhjelper Julie Ekse Jenssen utallige treningstimer for å legge et best mulig grunnlag for norsk triumf i Lyon i januar. De er godt assistert av Odd Ivar Solvold, med bakgrunn både som deltaker og coach i Bocuse d'Or.

Les mer om forberedelsene, våre deltakere, den norske Bocuse d’Or-historien og det kommende arrangementet i dette nummeret.

Bli abonnent på Horeca her

Kjendisviner

"

Alex Rosén er én av mange kjendiser som har lansert vin i år. (Foto: Morten Holt)

Stadig flere kjendiser prøver seg med egne viner – med blandet hell. I dette nummeret har vi sett nærmere på mange av vinene. Hvilke kan anbefales, og hvilke bør du skygge unna. Vår vinanmelder Svein Lindin har anmeldt et 20-tall «kjendisviner».

Les mer i magasinutgave nummer 8 av Horeca i 2012

Typebedrift

Sushirestauranter kommer og går, og det er slett ikke alle som består. Hygienekravene er tøffe; å tjene penger er for mange enda tøffere. Hva er det så som gjør at en beskjeden restaurant på Ski har klart å finne formelen for å gjøre om fisk, ris og eddik til rene penger?

Les mer om hvordan Sushi Asia i Ski har blitt en gullgruve for eier og driver Ho Van Gioang i dette nummeret.

Bli abonnent på Horeca her

Suksess med tre konsepter

Matbaren, Xpress og Restauranten er tre vidt forskjellige serveringskonsepter, som spenner fra enkle retter du kan ta med i hånda på farten til handleturen eller møtet – til restauranten, der du gjerne tilbringer en hel kveld med venner, god vin og gourmetmat. Sven Erik Renaa har truffet med Renaa Restauranter

Les mer om Renaa Restauranter i Horeca nummer 8 2012

Dette er gjestenes favoritthotell

På hotellet finner du verken spaanlegg eller badebasseng, og det langt fra nytt og supermoderne, bygd for 14 år siden. Likevel er Rica Park Hotel Stavanger kåret til Norges beste hotell av Tripadvisors lesere.

Du kan lese hotelldirektør Dan Steffen Aasens forklaring i Horeca nummer 8 2012

Bli abonnent på Horeca her

Fra hotell til lodge på Geilo

Både i Alpene og i USA har hoteller som har slitt økonomisk, bygd om til såkalte «lodger». Nå følger Geilo etter, der ærverdige Highland Hotel er blitt til Highland Lodge før årets vintersesong.

Du finner også blant annet større artikler om Sodexo og Miele i denne utgaven.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS