Tore Kristensen EasyFairs2

EasyFairs med kontor i Norge

Messearrangøren easyFairs Scandinavia AB, etablerer seg med eget kontor i Norge fra desember 2012. Selskapet har ansatt Tore Kristensen som Country Manager. Kristensen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Skarland Press AS, der han var involvert i organiseringen av flere ulike fagmesser.

Publisert

Tore Christensen er EasyFairs nye Country Manager i Norge.

– Jeg har stor tro på at vi gjennom å etablere eget kontor i Norge vil styrke easyFairs konsept og messeprosjekter. Selskapet har et veldig godt gjennomarbeidet messeprodukt. Det er kostnadseffektivt, enkelt, raskt og man får det man bestiller uten en rekke skjulte ekstrakostnader. Messene varer i kun to dager og våre utstillere får på en enkel måte møte relevante innkjøpere og beslutningstakere. EasyFairs har en veldig innovativ og spennende bedriftskultur og jeg gleder meg til å bygge opp selskapets nye avdeling i Oslo, sier Tore Kristensen.

Etablert i Belgia

EasyFairs ble etablert i Belgia i 1998 og gjennomfører godt over 100 ulike messer i 16 ulike land. Siden 2004 har selskapet etablert seg som en betydelig markedsaktør i Sverige og den Norske avdelingen ligger inn under easyFairs Scandinavia AB i Göteborg. Konserndirektør er Peter Wanderydz. Selskapets motto er å skape lett tilgjengelige fagmesser for mennesker som ganske enkelt ønsker å gjøre forretninger.

Enkle og tilgjengelige messer

Forretningsideen til det belgiske selskapet beskrives godt av navnet – utstillernes planlegging og deltakelse skal gjøres så enkel som mulig. For å oppnå dette tilbys de blant annet en utstillingspakke som består av både vegger, belysning, stoler, bord etc. Samtidig legges det noen begrensninger i både antall kvadratmeter og byggehøyde på standen slik at ingen utstillere må bruke store ressurser for å delta.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS