Smaken av Grimstad Logo
Smaken av Grimstad Logo

Fra Grimstad Konserves AS til Smaken av Grimstad AS

A/S Grimstad Konservesfabrik ble stiftet så tidlig som 1917 og har vært en stor og viktig leverandør av langtidsholdbar frukt og grønnsaker gjennom snart 100 år. I alle disse årene har selskapets navn og profil vært tilnærmet uforandret og undersøkelser viser at en modernisering vil være positiv for selskapets videre utvikling.

Publisert

Hvorfor Smaken av Grimstad AS?

«Som en del av selskapets strategi for å utvikle et ledende, moderne og attraktivt næringsmiddelselskap vil revitalisering av selskapets profil være et av de viktigste fokusområdene. Den nye profilen skal reflektere historie, tradisjon, lokal tilhørighet og ikke minst ekte matkultur. På denne måten vil den nye profilen være bærer for de positive verdiene selskapet har å by på, og undersøkelser viser at Smaken av Grimstad kommuniserer disse verdiene på en overbevisende måte. Profilen oppfattes i tillegg som både svært positiv og moderne», heter det i en pressemelding.

Bakgrunn

Smaken av Grimstad AS er et av landets ledende næringsmiddelselskap innenfor langtidsholdbar frukt og grønnsaker. Sortimentet består bl.a. av surkål, rødkål, agurker, pickles, rødbeter, erter, bønner, gulrøtter, poteter, tomatpure og pizzasaus. Selskapet leverer varer både til dagligvare-, storhusholdnings- og industrimarkedet. Smaken av Grimstad AS har ca. 40 ansatte og omsetter i 2012 for ca. 130 millioner kroner. Selskapet har produksjonsanlegg i Grimstad og salgskontor i Drammen. Smaken av Grimstad AS ble overtatt av nye eiere i oktober 2011 og etter flere år med lite fokus og lav investeringsvilje opplever selskapet nå en ny vår. De nye eierne har en langsiktig horisont og har allerede investert betydelige midler i nytt produksjonsutstyr. Ytterligere planer for oppgradering av fabrikken foreligger, og sammen med lanseringen av ny selskapsprofil og utvikling av spennende produktnyheter, vil selskapet være godt rustet for å møte fremtiden.

Les mer på Smakenavgrimstad.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS