WaynesCoffee1NETT

Wayne’s Coffee brer seg utover landet

Wayne’s Coffee har vært på utkikk etter lokaler i Bergen i flere år. I november åpnet kaffekjeden endelig sin første kafé i byen, midt i smørøyet, på kjøpesenteret Xhibition. Kjeden etablerte seg i Norge i 2008 og vil ved årsslutt 2012 telle 23 kaféer her til lands.

Publisert

– Bergen er gudbenådet med flotte steder for kaféer der folk kan ta en spontan pause i hverdagen. På terrassen av kjøpesenteret Xhibition, der titusenvis av busspassasjerer passerer hver dag, har vi muligens funnet et av de mest synlige stedene i byen, samtidig som det er et naturlig treffpunkt, sier Sverre Orm Øverland, Country Manager i Wayne’s Coffee Norge.

Lokalt samarbeid

Beliggenhet og lokalkunnskap er svært viktig ved åpning av etablering av serveringsted. Derfor er samarbeidet med den lokale eiendomsutvikleren Kløver Eiendom veldig viktig.

- Kløvergruppen har stor kompetanse rundt handelslivet i Bergen. Gjennom det nye kjøpesenteret Xhibition har de klart å skape et av de mest frekventerte handelsmiljøene i Bergen. Senteret tiltrekker seg mange unge mennesker, og Wayne’s Coffee ønsker å være det naturlige treffpunktet for senterets kunder, sier Øverland.

Mange nyåpninger

Bare i høst åpner Wayne´s Coffee seks nye kaféer i tillegg til dagens åpning i Bergen. Tidligere i høst åpnet Wayne´s Coffee kaffebarer på kjøpesenteret City Syd i Trondheim, på Skøyen utenfor Oslo og i Markens gate i Kristiansand. I tillegg kommer det nye kaffebarer på Grensen i Oslo (åpnet 28. novemver), samt kafé nummer to i Trondheim, midt på Trondheim Torg.

Les om åpningen av kaffebaren på Rica G20 i Oslo her

Wayne’s Coffee

Wayne’s Coffee er Skandinavias største kaffebarkjede med mer enn 120 kaféer. Kjeden har sin opprinnelse i Sverige, som også er Wayne’s Coffees største marked per i dag med over 80 kaféer. Kjeden etablerte seg i Norge i 2008 og vil ved årsslutt 2012 telle 23 kaféer.

"
Powered by Labrador CMS