SoleBryllupsbygda
SoleBryllupsbygda

Bryllupsboom på Sole

De ville gjøre Best Western Sole Hotell & Herregaard til bryllupshotellet fremfor noe annet her til lands. Det har de klart. – I år har vi over 20 bekreftede sommerbryllup, sier markedssjef og eier Siv Bakke.

Publisert

Bryllup ved Krøderen. (Illustrasjonsfoto: Best Western Sole Hotell & Herregaard)

I 2010 gikk hotelledelsen offensivt ut i Horeca. De ønsket å gjøre Sole til en vinner i et vanskelig marked ved å splitte opp og skreddersy tilbud til nisjer. Målet var først og fremst å bli det store bryllupshotellet.

Over 20 bryllup i år

– Jeg føler at vi er på vei til oppnå målet. Vi har hatt en eventyrlig økning i etterspørselen for å avholde bryllup. I 2010 hadde vi tre sommerbryllup. Dette økte til ni i fjor, og nå er det bekreftet 22 bryllup den kommende sommersesongen. At pågangen er stor, viser også neste års pågang; vi har allerede 15 forespørsler og bookinger for 2013, opplyser Siv Bakke.

En årsak til den kraftige økningen er både fornøyde brudepar og – gjester. Et stort bryllup sist sommer har allerede gitt ringvirkninger, og ført direkte til tre-fire bestillinger inneværende år.

Et egnet sted

Best Western Sole Hotell & Herregaard.

– Sole er godt egnet for bryllup, med stort friareal på 20 mål og med strandlinje ned mot Krøderen, der det er tilrettelagt for utearrangementer. Den markante økningen skyldes vår satsing på akkurat bryllup og den tilretteleggingen og gjennomføringen av festivitetene. At vår daglig leder Odd Alsvik har arrangert mer enn 250 brylluper i sin karriere, betyr jo også litt, melder Bakke.

I tillegg til Best Western Sole Hotell og Herregaard har hotellet også selskapsdriften av eventyrslottet Villa Fridheim

– Det gir oss enda flere muligheter. Vi arrangerer bryllup begge steder, sier Bakke.

Fra 2 til 150 personer

– Våre bryllupslokaler består av stuer og salonger som egner seg for bryllup fra to til 150 personer. Der kan brudeparet enten dere velge å benytte vår hage, våre spisestuer eller Svein Erik Sal. Hva er vel flottere enn et herregårdsbryllup i herskapelige omgivelser? Melder Bakke.

Best Western Sole Hotell & Herregaard har for øvrig 66 rom for overnatting, rom som selvfølgelig fylles opp når par skal vies. Dessuten håper jo ledelsen på sikt at de som en gang har giftet seg på hotellet, kanskje også kommer tilbake for å feire både ett, to, tre eller for den skyld 10 års eller 20 års bryllupsdag.

Les hele saken i Horeca nummer 3 2012

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS