GrilstadIllustrasjon
GrilstadIllustrasjon

Grilstad AS samarbeider med Norges Skiforbund

Gjennom samarbeidsavtalen mellom Norges Skiforbund og Grilstad skal konsernet styrke lagånden. Herrelandslaget i sprintlangrenn skal bidra til den interne identitetsbyggingen. Målsettingen er å styrke fokuset på prestasjonskulturen i alle ledd i konsernet for økt konkurransekraft.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Grilstad AS

Den offisielle signeringen av avtalen ble gjennomført ved Grilstad sitt anlegg i Brumunddal den 10. mai i forbindelse med landslagets første samling i forkant av kommende sesongen.

Stor tro på samabeidet

”Grilstad er stolt over å ha fått muligheten til å samarbeide med noen av verdens fremste idrettsutøvere med et sterkt støtteapparat. Vi har stor tro på at dette samarbeidet skal være med å styrke lagånden i konsernet og ser for oss at herrelandslaget i sprint langrenn skal være med å bidra til den interne identitetsbyggingen. Forsterket lagånd og bedret fysisk form skal styrke fokuset på prestasjonskulturen i alle ledd i konsernet for å øke vår konkurransekraft”, heter det i en pressemelding fra Grilstad.

Gull og jubel

– Vi ser for oss mye gull og jubel med “smaken av seier” både for skilandslaget og Grilstad. Vi ser frem til å komme i gang med et offensivt og godt samarbeid. Skilandslaget står for en vinnerkultur som vi beundrer, og vi ønsker å overføre denne kulturen til egen organisasjon, sier en stolt konsernsjef Odd Arne Dalsegg.

Ønsker Grilstad velkommen på laget

Åge Skinstad. (Foto: Norges Skiforbund)

Det blir spennende å få inn en så synlig aktør som Grilstad på sprintlaget. Økonomisk betyr dette at vi kan satse offensivt frem mot de neste to mesterskapsårene, VM i Val di Fiemme og OL i Sotsji, sier langrennssjef Åge Skinstad, og fortsetter:

– Markedsmessig håper vi på et nært samarbeid med fokus på å gi Grilstad et ”folkets favoritt” stempel og økt omsetning. Vi tror også at ansatte i Grilstad, gjennom vårt samarbeid, blir i enda bedre form. Vi ønsker Grilstad velkommen med på laget, sier en tydelig fornøyd langrennssjef Åge Skinstad.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS