RadissonBluUppsala
RadissonBluUppsala

Nytt Radisson Blu-hotell i Uppsala

Radisson Blu Uppsala Hotel er Uppsalas første internasjonale hotell, og med sin sentrale beliggenhet er det egnet både forretningsreisende og ferierende. Hotellet er det nye flaggskipet i Winn Hotel Group, og byens nest største hotell.

Publisert

Radisson Blu Uppsala Hotel.

Hotellet ligger umiddelbar nærhet til Resecentrum, bare 19 minutter med tog fra Arlanda flyplass, og med shopping og kulturopplevelser bare minutter unna. Nærmeste nabo til hotellet er Uppsala Konsert og Kongress, byens kongressenter og møtelokale. Hotellets 185 rom og suiter har utsikt over vakre Uppsala og folkelivet rundt Resecentrum.

– Vi satser på å bli det ledende hotellet i Uppsala og vi vil bidra til å forsterke byen som en attraktiv destinasjon, sier Ann-Sophie Myrefelt, hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Uppsala.

Store rom og suiter med utsikt

Uppsala er en av Sveriges eldste byer. Besøkende kan nyte godt av spennende restauranter, små unike butikker og trivelige steder som Linnés Hager og Museum, eller man kan vandre rundt og suge inn atmosfæren i studentbyen. Det nybygde hoteller har en moderne og åpen lobby, lounge og bar.

Både suitene og superiorrommene ligger i sjuende etasje med store lyse vinduer og private terrasser med nydelig utsikt over byen. Suitene er på 43 kvm og består av soverom med kling size seng, TV, bad med både badekar og dusj, samt et hverdagsrom med TV og sofagruppe. Sofaen kan gjøres om til en 140-seng.

Picnic Restaurant

I restauranten Picnic, kan du gjøre kulinariske utflukter til nær sagt alle verdens hjørner. Picnic kan ta imot opp til 150 gjester, og har også en loungedel som passer for selskap som vil mingle for seg selv. Her serveres både hotelletsfrokost, lunsj, brunch i helgene, samt a la carte, noe som gjør restauranten til den naturlige møteplassen for både lokalbefolkning og gjester.

Radisson Blu Uppsala Hotel

* Hotellet har 185 moderne og røykfrie rom: to suiter, fire juniorsuiter, sju Business Class rom, 19 superior rom og 153 standardrom, hvorav ni med universell utforming * Beliggende sentralt i Uppsala, nabo til Resecentrum og Uppsala Konsert & Kongress * Trenings- avslapningsavdeling med badstue for hotellets gjester * Konferanseavdeling med sju lokaler og avslapsningsområder * Parkering i parkeringshus rett ved hotellet * Restaurant Picnic med internasjonal mat som er åpen til kl. 23.00 hver kveld * Baren er åpen til kl. 02.00 hver kveld/natt * Hotellet er tegnet av Reflex arkitekter, som også har tegnet flere andre hoteller i Sverige * Hotellets interiør er designet av DOOS arkitekter

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS