Radisson Royal Garden
Radisson Royal Garden

Royal Garden oppgraderer for over 100 millioner

Radisson Blu Royal Garden Hotel midt i Trondheim sentrum skal totalrenoveres. Både eier av bygningsmassen, Royal Garden Invest KS, og Carlson Rezidor Hotel Group, som drifter hotellet, gjør betydelige investeringer i prosjektet som vil løfte hotellet til nye høyder.

Publisert

Radisson Blu Royal Garden i Trondheim skal pusses opp for over 100 millioner kroner.

Allerede i høst starter de omfattende ut- og ombygningene som er priset til over 100 millioner kroner. Hotellet vil holde åpent som normalt, men iverksetter egne tiltak for å skåne gjestene i størst mulig grad.

Populært valg

i Trondheim

– Radisson Blu Royal Garden Hotel har siden åpningen for over 25 år siden vært ett av byens foretrukne hotell. Det er svært god arkitektonisk kvalitet i tradisjonell bryggestil, som sammen med høy internasjonal service og sentral beliggenhet som har gitt hotellet den posisjonen det har i dag, sier Christian Gartmann, nordisk ansvarlig i Carlson Rezidor Hotel Group.

Alle rommene renoveres

”Den omfattende renoveringen vil forsterke hotellets unike fremtoning med basis i lokal byggeskikk. Både fasade, inngangsparti og resepsjonsområdet vil gjennomgå store forandringer. I tillegg skal alle hotellets 298 rom og bad renoveres. Men også Bakkus Restaurant, Galleriet Bar, konferanserommene med tilstøtende vrimleområde skal oppjusteres”, heter det i en pressemelding.

– Dette hotellet bærer en del av Trondheims identitet og sjel. Arkitektonisk utforming, materialbruk, beliggenhet og betjeningens tilstedeværelse sørger for det. Derfor har vi i samarbeid med Carlson Rezidor Hotel Group valgt å gå inn med så pass store summer for å oppjustere byens foretrukne hotell og samlingssted, sier Oddvar Sørtømme, Styreleder i Royal Garden Invest KS.

Priser

Radisson Blu Royal Garden Hotel har befestet sin unike posisjon gjennom årene ved å motta flere priser og diplomer, blant dem; prisen fra Trondheim Bys Vel, Houens fonds diplom, Eurostruct Press Award, Glassbransjens pris og Betongbransjens pris.

– Vi er veldig stolt over å bli satt pris på, og alle som jobber her er nok ekstra oppmerksomme på at hele Trondheims befolkning føler eierskap til det som er deres arbeidsplass, sier Christian Gartmann.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS