Lune pannekaker Vaasan

Tips & Råd for bakervarer og kaker

- Vaasan har laget et inspirasjonshefte med Tips & Råd til bakervarer og kaker. Tanken er at man må både våge og prøve å servere et produkt på forskjellige måter. Dette gjør det mer spennende for gjesten, sier markedssjef Elisabeth Viken Klokkervold hos Vaasan Norge AS.

Publisert

Lune pannekaker med sjokoladesaus...nam, nam!

- I disse dager lanserer vi et eget Tips & Råd-hefte om pannekaker. Det er ikke den ting man ikke kan bruke pannekaker til! Det er bare å prøve seg frem og la seg inspirere, sier Viken Klokkervold, som har flere smakfulle nyheter, bl.a.:

Bakeformer

VAASAN hvete- og wienerbakstprodukter kan nå presenteres i nye bakeformer som gir produktene en mer eksklusiv eksponering og hygienisk håndtering:. Du slipper klin på stekeplater, eksponerings- og serveringsbrett.

Mini Cupcakes

Cupcakes er minimuffins med glasur eller pyntet kremtopping – en nyvinning som har tatt det norske markedet med storm. Perfekt til både kaffe og te. Vaasans cupcakes er mini, kun 15g, og kommer med 5 smaksvarianter i assortert kartong.

Nye og bedre vafler

Nå får du våre vafler i ny og forbedret kvalitet. Vaflene er laget på fersk melk og med helegg, kardemomme og vanilje for den gode, naturlige vaffelsmaken. Enkelt og velsmakende.

(Pressemelding.)

Powered by Labrador CMS