QualitySundsvall
QualitySundsvall

Blir Quality i Sundsvall

Fra 1. februar 2013 vil hotellet i Sundsvalls Folkets Hus bli et Quality-hotell. Quality Hotel Sundsvall vil være et fullserviceanlegg med hotell, konferanse, restauranter og kinovirksomhet.

Publisert

– Med Quality Hotel Sundsvall skaper vi et anlegg som tar hånd om de store eventene. For oss er dette dobbel glede. Det er et viktig sted på veien mot å gjøre Quality til Nordes største og viktigste kjede innen konferanse. Samtidig vet vi at næringslivet i Sundsvallsområdet har etterspurt og også fortjener et Quality-hotell, sier Eivind Tangvik, administrerende direktør i Quality Hotels.

Hotellet ligger sentralt plassert i Sundsvall, bare noen minutter fra jernbanestasjonen og 20 minutter fra Midlanda flyplass. Det vil drives av Sundsvalls Folkets Hus & Park gjennom datterselskapet FHP Sundsvall Hotell AB, og være et av franchisehotellene i Quality-kjeden, som er en del av Nordic Choice Hotels.

Moderne og annerledes

– Quality Hotel Sundsvall vil være et moderne og annerledes hotell. Fordi vi også driver Filmstaden har vi mulighet til å skape nye, spennende produkter som gir en merverdi for våre gjester. Vi skal renovere deler av vår konferanseavdeling og noen deler av restaurantene for å skape et tidsriktig anlegg sier intendent Ulf Rehnberg.

Hotellet strekker seg over mer enn 10 000 kvadratmeter fordelt på 201 moderne hotellrom, 17 konferanserom, tre restauranter og barer i to etasjer.

Varmegarasje og et nært samarbeid med Filmstaden Sundsvall som er lokalisert i samme bygning som hotellet, er også en del av tilbudet. Det innebærer åtte kinosaler – med til sammen 1000 seter, der det vises film alle dager i uken.

Opplevelser

Gjennom å være en del av Sundsvalls Folkets hus & Park, vil hotellet også kunne tilby konferanselokaler i Tonhallen med sine 840 plasser.

– Vi vet at konferanse er mye mer enn å i sitte i et konferanselokale og lytte til foredrag. Det er også opplevelser og nye bekjentskaper. Derfor vil vi skape et anlegg der man kan oppleve mer. Fordi vi driver alle virksomhetene selv, har vi også forutsetning for å skape et helt unikt hotellprodukt, avslutter Ulf Rehnberg.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS