RestaurantOscarsgate
RestaurantOscarsgate

Nok en norsk Michelin-stjerne forsvinner

Restaurant Oscarsgate legges ned. 22. desember er siste åpningsdag. Dermed forsvinner nok en norsk stjerne i Michelin-guiden. Etter jul står Norge igjen med fire fattige stjerner. Vi får håpe på et lite stjernedryss i mars neste år...

Publisert

Restaurant Oscarsgate har siste åpningsdag 22. desember.

Først var det meningen at restauranten skulle flyttes til nye lokaliteter, men nå er det blitt kjent at den anerkjente restauranten skal legges ned. Hva Bjørn Svensson & Co skal finne på noe vet vi ikke noe om.

«22. desember 2012 er siste åpningsdag for Restaurant Oscarsgate. Vi stenger da dørene etter nesten 8 år og er ikke på utkikk etter nye lokaler. Vi vil takke alle sammen, tidligere ansatte og fremfor alt alle dere gjester som har gjort det mulig å ha åpent i alle disse årene. Tusen tusen takk», står det å lese på hjemmesiden til Restaurant Oscarsgate.

Totalt er det 11 ansatte, åtte kokker og tre servitører på Restaurant Oscarsgate. Restauranten er liten og intim - med bare åtte bord.

Bare fire stjerner igjen

Norge er i ferd med å miste den ene Michelin-restauranten etter den andre. Da Le Canard la ned i fjor forsvant nok en stjerne. Når Restaurant Oscarsgate legges ned før jul står Norge igjen med fire stjerner, to til Maaemo, en til Statholdergaarden og en til Bagatelle.

Les mer om siste utdeling av stjerner til Norges restauranter her (mars 2012)

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS