scandic_logo
scandic_logo

Scandic og Lappland Hotels samarbeider

Scandic og Lapland Hotels har signert en samarbeidsavtale som gjør det mulig for medlemmer av Scandic sitt stamgjestprogram å bruke sine poeng hos Lapland Hotels. Avtalen gjelder fra 15. november.

Publisert

– Vi ønsker å gjøre stamgjestprogrammet enda bedre ved å gi våre medlemmer nye og spennende muligheter til å bruke sine poeng. En aktiv helgetur eller en familieferie i Lapland er et nytt og annerledes tilbud til våre stamgjester, sier salgs- og markedsdirektør Jarkko Härmälä i Scandic Finland.

Scandic sine stamgjester kan bruke bonuspoeng ved Lapland Hotel sine ni unike hotell ved åtte forskjellige destinasjoner i Nord-Finland somYlläs, Levi, Saariselkä og Luosto.

Utfyller hverandre

Den nye avtalen er god for begge hotellkjeder fordi Scandic og Lapland Hotels har ulike styrker som utfyller hverandre. Scandic er Nordens største hotellkjede med spesiell vekt på forretningsmarkedet mens Lapland Hotels har spesialisert seg på fritidsreiser til Lapland. Avtalen gir Scandic sine stamgjester tilgang til spennende ski- og fritidsdestinasjoner samtidig som Lapland Hotels når ut til Scandic sin store nordiske kundebase.

– Jeg er veldig fornøyd med vårt nye partnerskap som gjør det mulig for oss å trekke til oss gjester fra hele Norden. Vi tror vårt brede utvalg i populære destinasjoner i Lappland vil være interessant og gi Scandic sine stamgjester et enda bedre utvalg av fritidsreiser. Lappland sin suksess som en internasjonal destinasjon er basert på en lang historie med samarbeid med ulike operatører, spesielt for å kunne gi et godt tilbud til våre mange internasjonale gjester. Samarbeidet med Scandic er et viktig steg for å bygge vår virksomhet ytterligere, sier administrerende direktør Ari Vuorentausta i Lapland Hotels.

Avhengig av hotell og sesong kan Scandic sine stamgjester bestille et gjestedøgn ved ett av Lapland Hotels sine hoteller for 40 000 – 50 000 poeng.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS