Wayne's Coffee Rica Hotel G20_2 Foto Wayne's Coffe

Wayne’s Coffee åpner på Rica Hotel G20

Wayne’s Coffee åpner i dag ny kafé i Oslo sentrum. Den nye kaffebaren på Rica Hotel G20 gir så vel kaffetørste hotellgjester som osloborgere et nytt tilbud. Kaféen på Rica Hotel G20 er kaffekjedens 12. enhet i hovedstaden.

Publisert

Rica G20 i Oslo med egen kaffebar i regi Waynes's Coffee.

– Rica Hotel G20 ligger midt i et av Oslos travle forretningsstrøk, noe som gir et spennende kundegrunnlag bestående av hotellgjester og kaffetørste Oslo-borgere på vei til eller fra arbeid og møter. Som en ekstraservice til våre hotellgjester vil vi også tilby enkel alkoholservering, samt utvidet åpningstid til kl. 22.00, sier Sverre Orm Øverland, Country Manager i Wayne’s Coffee Norge.

Trendy hotell

Rica Hotel G20 har sentrale beliggenhet i Oslo, og har markert seg som et trendhotell. Det ble blant annet kåret til et av landets mest trendy hoteller for 2012 av Tripadvisor.

– Vi gleder oss over det nye tilbudet og ikke minst til lukten av ferske bakervarer og nykvernet kaffe i hotellets lobby, sier hotelldirektør Theodor von Porat.

Foto: Wayne's Coffee

Håndlaget kaffe

"Wayne´s Coffee har siden åpningen av kjedens første kaffebar i Stockholm i 1994 satt standarden for moderne europeiske kafékonsepter. Unikt og gjennomført design, service og velsmakende produkter er suksessoppskriften. Kaffen håndlages av eget merke. Bakverk og mat lager Wayne´s Coffee selv", heter det en pressemelding.

– Vi skal servere Oslos beste kaffe på våre kaféer. Derfor bruker vi kun kaffeblends av høyeste kvalitet, samt at hver espressoshot ekstraheres manuelt fra espressomaskiner håndlaget hos La Marzocco i Firenze. I tillegg setter vi vår ære i å servere nydelige og særegne bakervarer fra vårt eget bakeri. Vi fokuserer på gode smaker og naturlige, friske råvarer, frister Øverland.

Offensiv satsing

I høst har Wayne´s Coffee åpnet fem nye kaffebarer i Norge, i tillegg til dagens åpning i Grensen. Neste år opprettholdes de offensive planene, og flere kaffeelskere vil få glede av Wayne´s Coffee i sitt nærområde.

– I 2013 har vi planer om å åpne 10 til 15 nye kaffebarer i Norge, og flere kontrakter er allerede signert. Vår målsetting er å være til stede i alle de større byene i Sør-Norge, sier Øverland.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS