GI Kokker Illustrasjonsfoto
GI Kokker Illustrasjonsfoto

300 offshorekokker på Gastronomisk Institutt

ESS Support Services AS har inngått samarbeid med Gastronomisk Institutt om å lage fagsamlinger for deres mer enn 300 kokker. Samlingene består av både teori og praktisk arbeid ved kjøkkenbenken sammen med kokkene på Gastronomisk Institutt.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Gastronomisk Institutt

Målet med avtalen er å gi ESS sine kokker en spennende samling som er med på å inspirere dem til å løfte seg enda ett hakk når de lager mat til over tre tusen gjester daglig. Mattrygghet, råvarer, menyer, ernæring, service, vertskapsrollen og den gode måltidsopplevelsen, stolthet og arbeidsglede blir temaer under kurset.

Therese Log Bergjord, administrerende direktør i ESS.

Bedre på mat og matopplevelse

Gastronomisk Institutt trekker inn flere av miljøene i Måltidets Hus, på tvers av det kompetansenettverket de er i ferd med å bygge opp.

ESS ønsker å bli enda bedre på mat og matopplevelse, ikke minst vil vi jobbe med riktig ernæring og helse sammen med kokkene på Gastronomisk Institutt, sier Therese Log Bergjord, administrerende direktør i ESS.

– Avtalen med ESS styrker vårt fagmiljø og vi ser frem til å samarbeide tett med ESS’s 300 kokker om smakfull og sunn mat til norske offshorearbeidere. Gastronomisk Institutt er en totalleverandør i oppdraget, og har laget en unik fagsamling i samarbeid med flere bedrifter med ulik kompetanse. sier daglig leder, Leif André Pedersen.

Daglig leder på GI, Leif André Pedersen.

13 000 måltider hver dag

– Måltidets Hus er en nasjonal arena for god mat til folk flest, og denne avtalen viser at kompetansen er attraktiv for fagmiljøene, sier Ellen Math Henrichsen, daglig leder i Måltidets Hus/NCE.

Samlingene starter i slutten av september. Både Enformé, Tenk Om og Nofima vil bidra med kompetanse inn i samarbeidet. ESS er landets største forpleiningsleverandør, har kontrakter med flere av de største aktørene på norsk sokkel og leverer over 13 000 måltider hver dag.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS