Best Western logo
Best Western logo

Best Western med oppgradert hjemmeside

Best Western International lanserer en ny, enklere og mer moderne hjemmeside. Nye www.bestwestern.com inneholder ennå mer informasjon om alle de mer enn 4000 hotellene Best Western har i over 90 land verden over.

Publisert

– Relanseringen av nettsiden har vært lenge annonsert og etterlengtet. Vi er sikre på at gjestene våre vil finne den nye hjemmesiden mye mer attraktiv og enklere å navigere i, og tror selvfølgelig dette vil resultere i flere bookinger via vår egen side, sier Hege Ramm, CEO for Best Western Hotels Norway.

Best Western Hotels Norway jobber nå med re-design av www.bestwestern.no samt få bookingsiden på norsk. Dette vil være klart i løpet av høsten.

Mer oversiktelig

Siden har fått et moderne og renere design, og kan nå vise detaljert informasjon om hotellene, nærområdet til hotellene, hotellrommet og mange flere bilder.

Det er blitt enkelt og oversiktlig å finne og booke spesialpriser, hotelltilbud og -pakker, likeledes se Best Western Rewards-poeng og -tilbud i egne seksjoner, alt på samme side.

Se tilbakemeldingene

"

Dagens reisende sjekker tilbakemeldinger på nettet før de booker. På nye Bestwestern.com vil gjestene se hotellets TripAdvisor-rating og de siste fem tilbakemeldingene på hotellet uten å måtte navigere bort fra bestwestern.com.

”For å øke brukervennligheten er det nå flere søkemuligheter, og man kan søke på hotell etter by, stat og land; flyplass, hovedattraksjon, nærhet til en spesifikk adresse og postnummer. Kundene trenger ikke lenger tolke en rekke med symboler. Hotellinformasjonen vil inneholde opplysninger om hotellets fordeler og servicetilbud. Bare tre symboler er tilbake; miljøsertifisering, ikke-røyk og prisvinnende hoteller. Første steg av bookingprosessen er eliminert for en mer effektiv bookingprosess. I tillegg vil prisene nå bli vist som en gjennomsnittspris av gjestens totale opphold hvis han/hun bor flere netter. For den enkelte nattens pris kan gjesten trykke på ”Rate Details””, heter det i en pressemelding fra Best Western.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS