Fårikål2
Fårikål2

Fårikålfest i Spikersuppa

Fredag 28. og lørdag 29. september inviteres det til "Verdens Største Fårikålfest" og servering av god og gratis fårikål i Spikersuppa i Oslo. Da skal Yes forsøke å sette ny verdensrekord i servering av lammekjøtt. En representant fra Guinness World of Records vil være tilstede for å sikre at alt går ordentlig for seg.

Publisert

Illustrasjonsfoto

Når maten er spist opp, skal oppvasken tas for hånd, og det med kun én flaske YES oppvaskmiddel.

– Disse to dagene fylles med fårikål, fest og underholdning. Vi gleder oss veldig over å kunne invitere hele Oslos befolkning til å være med når vi skal prøve å sette ny verdensrekord i servering av fårikål, sier Karolina Henriksen fra Procter & Gamble.

Sånn sett kan alle gjestene som kommer på fårikålfesten være med på å sette ny verdensrekord, smiler hun. Festen skal foregå i et stort telt ved enden av Spikersuppa som vender mot Nationaltheatret.

Guinness World of Records

– Guinness World of Records vil være tilstede for å sikre at alt går ordentlig for seg, og at vi klarer å nå rekorden på korrekt måte, forteller Henriksen. De har fastsatt kriteriene for verdensrekordforsøket, som går ut på å servere verdens største porsjon lammekjøtt.

Erling Sundal er kokken som har fått jobben med å koke fårikålen, som skal inneholde 2 500 kg lammekjøtt, 1 666 kg kål, 1000 kg poteter og 35 kg salt og pepper. Lammekjøttet kommer fra Strøm Larsen på Torshov, en kjent slakterforretning i Oslo.

Det blir underholdning, moro og konkurranser fra scenen under hele arrangementet. De to Yes-mennene Ørjan Burøe og hans gode kompanjong Grim Moberg kjører showet.

Skal vaskes opp for hånd

Den enorme oppvasken etter den store fårikålfesten skal vaskes opp for hånd, og det med bare en flaske YES Platinum oppvaskmiddel.

Livestreaming fra eventet overføres på Facebook.com/yesoppvaskmiddel.

"
Powered by Labrador CMS