AlexandraRadissonBluStrand

Gjenåpnet nattklubben Alexandra’s

Stockholms første og kanskje best kjente nattklubb, Alexandra’s, kunne denne uken gjenoppleves på Radisson Blu Strand Hotell. Over 400 spesialinviterte gjester fikk overvære en glamorøs helaften med musikk, DJs og cocktails som en del av 100-årsjubileet til et av Stockholms mest kjente hotell.

Publisert

Mye folk utenfor Alexandras på Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm i forbindelse med markeringen.

I år fyller Sveriges første boutiquehotell 100 år. Det femstjerners hotellet Radisson Blu Strand midt i Stockholm, har i løpet av hele året feiret dette med en rekke aktiviteter. Ett av høydepunktene var gjenåpningen av den legendariske nattklubben Alexandra’s – for kun én kveld.

Denne ene kvelden kunne de inviterte gjestene gjenoppleve en svunnen tid i glamourens tegn, og hele hotellets førsteetasje og uteservering var reservert for de drøyt 400 gjestene.

Høy kjendisfaktor

- Med Alexandra’s fikk vi plassert Stockholm på kartet for et internasjonalt publikum. Etter mine mange reiser til klubbmetropolen London på 60-tallet hadde jeg blitt inspirert av nattklubber som Revolution og Annabels, forteller Alexandra Charles som åpnet Alexandra’s på Radisson Blu Strand Hotell i 1968.

Alexandra’s var et utested hvor ikke hvem som helst slapp inn, og det ble fort en høy kjendisfaktor på nattklubben. Med levende lys, private sofahjørner og fløyelsgardiner samt DJs fra London og speil i taket skapte Alexandra Charles et nytt og moderne konsept i det klassiske hotellmiljøet.

Stockholms vakreste utsikt

Helt siden hotellet ble innviet av Kong Gustav V i 1912 for å tilby kongelige og andre prominente gjester som besøkte Stockholm under sommer-OL et standsmessig sted å bo, har det vært et av byens høydepunkt for turister og besøkende.

– Gjennom alle disse 100 årene har vi hatt en ledende posisjon som et av Stockholms mest populære og innovative hotell, sier Eva Kalling-Hansson, General Manager på Radisson Blu Strand Hotell. – Vi har blitt anerkjent både for vårt rikholdige underholdningstilbud og vår utsøkte meny, men ikke minst også for at vi har Stockholms vakreste utsikt.

Tidskapsel

I forbindelse med 100-års jubileet skal Radisson Blu Strand Hotell fylle en tidskapsel med effekter som er typisk for vår samtid. Denne vil ikke bli åpnet igjen før hotellet fyller 200 år, i 2112.

Tidskapselen vil bli plassert øverst i tårnet over Tårnsuiten, som gjennom årene har hatt en mengde prominente gjester. Blant de mest kjente er kanskje Greta Garbo, Whitney Houston, Audrey Hepburn, Barbara Streisand, Cher, Sophia Loren, Victoria Beckham, Luciano Pavarotti, Tom Jones, Sting, Lady Gaga, Enrique Iglesias og David Bowie, bare for å ha nevnt noen.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS