sushi2Gurijordet

Sushien går ned hos den eldre garde

Er vi egentlig skeptiske til ”ny” og ”moderne” mat? Se hva tidligere Matomsorgspris-vinner Janicke Gurijordet serverer den eldre garde på Gipø Eldresenter på Nøtterøy!

Publisert

Janicke Gurijordet (til høyre) serverer sushi på eldresenteret. (Foto: Gard Eirik Arneberg)

– Sushi er blitt en suksess her hos oss. I dag spiste samtlige 20 på dag avdelingen det! Moralen må bli: ” Ikke tro at du vet hva folk liker å spise eller hva folk mener”, melder Gurijordet.

Se film fra serveringen på eldresenteret her

Ny generasjons matomsorgsledere

Gurijordet representerer en ny generasjons matomsorgsledere. Hun ble i 2004, bare 29 år gammel, ansatt som kjøkkensjef ved Gipø bo- og behandlingssenter.

Hun har vært en sterk pådriver for den enkelte pasients valgfrihet ved måltidene.

Fikk Matomsorgsprisen

Janicke Gurijordet på Nøtterøy sentralkjøkken fikk Matomsorgsprisen i 2008, og den engasjerte Andebu-kvinnen har siden sittet i juryen for Matomsorgsprisen.

Årets pris deles for øvrig ut i oktober. Den sjuende vinneren av prisen offentliggjøres under Tines fagseminar i Oslo torsdag 11. oktober, der også filmen skal vises.

Les mer om Matomsorgsprisen 2012 her

Disse har vunnet prisen tidligere

2006: Albert Brouwer, Sunndal kommune

2007: Harald Birkeland, ISS Catering

2008: Janicke Gurijordet, Nøtterøy sentralkjøkken

2009: Gunnar Kvamme, St. Olavs Hospital

2010: Henning Stordal, Fazer Food Services

2011: Heracleum bo- og servicesenter, Tromsø

2012: ????

il du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS