ASKO Årets Produkt MILLS

ASKO Norge hedret leverandører og kunder

På ASKO Norges kunde- og leverandørtreff, ble Stabburet kåret som Årets leverandør på storhusholdning, mens Nortura ble hedret som Årets leverandør på servicehandel. Mills vant prisen for Årets produkt med sin bønnesalat som har fått en meget fin mottakelse i markedet, mens Årets kunde ble Østfold Veiservice.

Publisert

Stabburet ble Årets Leverandør i ASKO på storhusholdning. Prisen ble tatt imot av fra venstre Terje Kristiansen, Anne Kari Karlsson, Rolf Atle Søvre og Stein-Erik Wendel. Tøm Jødahl, Jan Arstad og Kristine Hartviksen overrakte utmerkelsen på vegne av ASKO.

Hvert år kårer ASKO Norge årets leverandør på storhusholdning og servicehandel. Samtlige ASKO-selskaper deltar i en intern evaluering av NorgesGruppens hovedleverandører med den hensikt å øke kvaliteten på det arbeidet leverandørene gjør mot sisteledd og overfor kjedeledelse.

Årets leverandør

Nortura ble hedret som Årets Leverandør på servicehandel. På vegne av selskapet mottok fra venstre Erik Låbakk, Christian Hoel, Helge Johnsen og Morten Fossmo prisen fra ASKO Norge ved Tom Jødahl, Kristine Hartviksen og Jan Arstad.

Kriteriene for utvelgelsen av Årets leverandør er følgende:

Evne til å skape vekst for eksisterende produkter

Evne til å gjennomføre aktiviteter som skaper mersalg

Evne til å informere og drive opplæring

Evne til å komme med nye produkter som bidrar til vekst og lønnsomhet

Evne til samarbeid

Forståelse for drift

Vinnere: Stabburet (storhusholdning) og Nortura (servicehandel)

Årets produkt

Mills sto for utviklingen av Årets produkt. Fra venstre Hanne Tømte, Jan Arstad, Trond Mathisen, Simmer Vikeså, Kristine Hartviksen og Tom Jødahl.

Kriteriene for utvelgelsen av aktuelle produkter i denne kategorien er følgende:

Produktet må ha levert betydelig vekst

Det må oppfattes som en nyhet

Nyheten må ha bidratt til kategorivekst

Produktet/konseptet bør være i tråd med trender innenfor sunnhet, nytelse eller convenience

Om Årets produkt sier juryen følgende: "Årets produkt ble lansert 1. mai 2012, og har siden hatt et meget godt salg hos kunder innenfor ulike sektorer. Med dette produktet kan man på en enkel måte tilby kunden smakfull variasjon i kombinasjon med en rekke typer råvarer"

Vinner: Mills – bønnesalat

Østfold Veiservice Årets kunde i ASKO

Årets kunde i ASKO ble denne gang Østfold Veiservice. Prisen ble overrakt av salgsdirektør Stig W. Jørgensen. Fra venstre Rudi Jensen, Rune Andersen, Terje Mathiesen, Line Andersen og Stig W. Jørgensen. Foran Arild Kolshus.

Et rekordstort antall kandidater var med i nominasjonsprosessen i forbindelse med kåringen av Årets kunde i ASKO. Etter en omfattende prosess sto man igjen med tre kandidater; Stuen i Ålesund, Frich´s Kafeteria på Dombås og Østfold Veiservice. Det var sist-nevnte som til slutt ble valgt, og daglig leder og eier Rune Andersen og hans team ble overrakt prisen under ASKO Norges kunde- og leverandørdager nå nylig.

ASKO Norge har flere tusen kunder innenfor storhusholdning og servicehandel. Veldig mange av disse driver godt og representerer ofte en viktig, lokal arbeidsplass som gir positive ringvirkninger for fellesskapet.

Kriterier for tildeling av denne prisen er bl.a. at man skal kunne vise til god utvikling og vekst, at man er et samlingspunkt i nærområdet, er nyskapende og at man er lojal til inngåtte avtaler. Juryen har også vurdert evnen til å være nyskapende, både når det gjelder å utvikle nye konsepter og evnen til å «raffinere» og forbedre det konseptet man har. Videre har man også sett på virksomhetens evne til å markedsføre seg og sitt produkt overfor aktuelle målgrupper.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS