Tarje Hellebust Radisson Plaza6

Best for sjette år på rad

Rezidor Hotel Group, som driver hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn by Radisson, er kåret til beste nasjonale og internasjonale hotellkjede for sjette år på rad da kåringene fant sted under Grand Travel Awards. Utmerkelsen regnes blant de mest prestisjetunge i norsk reise- og turistnæring. 

Publisert

Tarje Hellebust. (Foto: Morten Holt)

Grand Travel Awards deles ut til bransjens beste leverandører hvert år. Vinnerne stemmes frem av en samlet norsk reiselivsnæring, og flere hundre reisebyråansatte som bedømmer konkurrentene på en skala fra 1 til 6. Det er bladet Travel News som står bak undersøkelsen og prisutdelingen.

Beste internasjonale de siste seks årene

– Dette er sjette året på rad at vi tildeles prisen som beste internasjonale hotellkjede, og tredje året på rad at vi rangeres som beste nasjonale hotellkjede. Anerkjennelsen veier selvsagt ekstra tungt siden den kommer fra ekstremt kunnskapsrike mennesker som kjenner pulsen på bransjen til daglig, sier en fornøyd Tarje Hellebust, regiondirektør for Rezidor Hotel Groupvb og administrerende direktør på Radisson Blu Oslo Plaza.

Inspirasjon til ytterligere satsing

– Prisene understreker nok en gang at Radisson Blu og Park Inn by Radisson ligger helt i topp når det gjelder både produkt og service, og jeg er meget stolt på vegne av våre ansatte. Vi er i sterk vekst i Norge, og anerkjennelsen inspirerer til ytterligere satsing på hoteller med kombinasjonen attraktiv beliggenhet og fornuftig prising, sier Tarje Hellebust.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS