Comfort Hotels Nissan Leaf Elbil

Bo sentralt og kjør miljøvennlig

Comfort Hotel Grand Central og Hertz har inngått en samarbeidsavtale på Oslo Sentralstasjon hvor hotellets gjester nå har tilgang på leiebil på timesbasis. For 89 kroner kan du leie hotellets elbil og oppdage Oslo, rekke møtet utenfor sentrum eller hente svigermor inn til byen. Avtalen kalles BilPool.

Publisert

En ny avtale skal gi gjestene som bor på Comfort Hotel Grand Central mulighet til å leie elbil enkelt og billig.

– Reiselivsbransjen er en del av miljøutfordringen, og vi ønsker derfor å være en del av løsningen også. Vi vil tilby kundene den beste servicen og de beste produktene i markedet med minst mulig miljøbelastning. Dette er et av mange bidrag for et bedre miljø, sier Olav Langli, hotelldirektør på Comfort Hotel Grand Central.

Tilgjengelighet

Sammen med Hertz vil hotellet bidra til å redusere CO2-utslipp i byen og samtidig tilby en service gjestene har behov for. En stadig fortetning i byene medfører færre parkeringsplasser og trangere gater. Langli håper at flere nå ser muligheten for å la bilen stå hjemme og isteden låne ved behov.

Fra Grand Hotel Central i Oslo. (Foto: Arkiv)

– Dette er vinn-vinn. Vi sparer miljøet for utslipp, og vi sparer gjestene våre for unødvendig stress og mas. BilPool gjør bilen tilgjengelig når du skal bruke den, for så å slippe å tenke på bilen når du ikke bruker den, sier Langli.

Rekkevidde på 175 km/t

Bilen som blir tilgjengelig for hotellets gjester er en Nissan Leaf, en ren elbil. Bilen har null i utslipp, men er likevel en fullverdig bil med toppfart på 145 km/t. Batteriene er 95 prosent resirkulerbare. Den har en rekkevidde på inntil 175 km. Bilen har navigasjon, ryggekamera, automatgir og god kjørekomfort.

– Det er morsomt å jobbe med Comfort Hotel Grand Central, både kunder og bedrifter er entusiastiske og imøtekommende for ideen. Vi ser starten på et mobilitetskonsept som vil vokse mye de neste årene. Jeg gleder meg til å bygge videre på Hertz BilPool, forteller Eivind Thorne, prosjektleder i Hertz BilPool.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS