KvitfjellFotoKvitfjellEskil Solberg1

Forsesongen 2012/13 på Kvitfjell: All time high

I følge daglig leder i Kvitfjell Alpinanlegg Odd Stensrud, ble det en forsesong (2012/2013) med all time high. Det meldes om 17 prosent bedre enn den nest beste forsesongen, og hele 48 prosent bedre enn forrige sesong.

Publisert

Forsesongen på Kvitfjell har vært glitrende. (Foto: Anders Aasheim)

Med god trafikk i helgene framover, så å si fullt i den danske vinterferien i uke 7 allerede, og godt salg for den norske vinterferien og World Cup-uka (uke 8 og 9) er det god grunn til å være optimistisk for resten av sesongen, heter det i en pressemelding fra Kvitfjell Alpinanlegg.

Nå er det definitivt slutt på juleferien 2012/13. Russerne er de som drar ferien lengst, men i dag, 8. januar, setter også de fleste russere kursen østover.

"Avspaseringsforhold"

Flotte forhold i Kvitfjell. (Foto: Kvitfjell Alpinanlegg)

Foran oss ligger januar, og i Kvitfjell er det erklært «avspaseringsforhold» allerede. «Avspaseringsforhold inntreffer når skiføret i bakker og langrennsløyper er så godt at man bør sette autosvar på mailen, stikke hammeren i spikerbeltet, legge inn en avspaseringsdag eller to, pakke skia i bilen og komme seg til fjells for å nyte de gode forholdene.»

Flotte forhold

Et hvitt Kvitfjell. (Foto: Eskil Solberg)

Med det flotte skiføret vi har i innlandet er det altså all mulig grunn til å komme seg ut de nærmeste dagene og har du planer om å kjøpe deg nye ski denne vinteren, kan du kommende lørdag teste de siste skinyhetene på mellomstasjonen.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS