Clarion Edge Tromsø

Fra Clarion Hotel & Congress til på Tromsøs nye storhotell

Når de første gjestene ankommer Clarion Hotel The Edge i mai 2014 vil ingen være mer glad for å ønske dem velkommen enn Lise Bjørkeng. Barduværingen er hotellets første ansatte. Etter å ha tilbrakt det siste året som sales manager ved Clarion Hotel & Congress Trondheim pakker hun kofferten og vender hjem til Nord-Norge og Clarion Hotel The Edge som salgs- og markedsdirektør.

Publisert

Clarion Hotel The Edge i Tromsø åpner i mai neste år.

– Hotellet kommer forhåpentligvis til å snu opp ned på destinasjonsbyen Tromsø. 1800 m2 konferanseareal og storsal med plass til 1000 mennesker gjør Clarion Hotel The Edge til en unik storstue med uante muligheter. Vår oppgave, alle vi som jobber med reiseliv i Tromsø, er å vise fram denne fantastiske byen til alle gjester, sier Lise Bjørkeng, senior sales manager på Clarion Hotel The Edge.

Lise Bjørkeng.

Salgsansvarlig på hotellet

Som senior sales manager vil Lise Bjørkeng primært fokusere på å bringe store arrangementer til Tromsø, både fra innland og utland.

– Jeg har lyst til å få til mye av det samme som vi fikk til med Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Vi skal markere at byen har fått en fantastisk ny møteplass for store og små, hvor alt er mulig og alle er velkomne. Selvfølgelig med en egen nordnorsk vri på det hele, fortsetter Lise Bjørkeng.

Gleder seg til åpning

Med hotellets arkitektur, beliggenhet og miljøklasse A sertifiseringen så tror Lise Bjørkeng at Clarion Hotel The Edge allerede har klart å skape en identitet.

– Jeg er stolt av å skulle jobbe med The Edge, fordi det er så spektakulært og annerledes enn alle andre hotell jeg har sett. Når jeg prater med folk i Tromsø merker jeg allerede at folk gleder seg til vi åpner, og det er klart at det bidrar til at jeg gleder meg ekstra mye og får ekstra energi. Jeg tror at det ikke er noen ting vi ikke skal klare å oppnå med dette produktet i ryggen, sier Bjørkeng.

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

I mai 2014 åpnes dørene til Clarion sitt nye konferanse- og forretningshotell, Clarion Hotel Edge Tromsø. Det blir et hotell i verdensklasse, et samlingspunkt i byen og en kulturarena for store og små arrangement.

Fakta om hotellet

14.200 m2 (BTA)

293 rom og suiter

Kongressenter på 1050 m2.

Konferansesal med kapasitet til 1000 personer.

Restaurant, lobbybar,

VIP-avdeling i toppetasjen med utsiktspost

Energiklasse A

Eiere: AS Pellerin og Aspelin Ramm Eiendom AS

Entreprenør: HENT AS

Arkitekt: Niels Torp Arkitekter

Interiørarkitekt: Schmidt Hammer Lassen, Danmark

Finansiering: Sparebank Nord Norge

Operatør: Clarion Hotels, Nordic Choice Hotels

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS