FCC Hasselhoff8

FCC laget Baywatch-stemning med Hasselhoff

I forbindelse med Flying Culinary Circus’ lansering av 20 nye grillprodukter i Meny, inviterte FCC og Meny Colosseum til grillfest med Baywatch-stjernen David Hasselhoff sist lørdag.

Publisert

Hans Kristian Larsen FCC (fra venstre), David Hasselhoff og Inge Stenbakk fra Meny Colosseum klar til å kickstarte sommeren og grillsesongen. (Foto: Øystein Nustad)

Med egen strand, palmer og Flying Culinary Circus bak grillspakene, ble det baywatchstemning på Meny Colosseum sist lørdag. Da solen tittet frem, og David Hasselhoff dukket opp bak grillene, sto stemningen i taket.

– Amerikanere svir alt

David Hasselhoff var i storslag og showet, grillet og serverte grillmat. (Foto: Øystein Nustad)

Legenden som er spesielt kjent fra tv-serien Baywatch gjestet butikken, og grillet og showet for de fremmøtte. – I USA svir vi alt på grillen, innledet Hasselhoff i det han satte i gang med å grille, synge og fortelle gamle skrøner.

– Jeg skal svare på spørsmålet dere alle sikkert lurer på. Jeg har aldri hatt sex med Pamela Andersson, sa David Hasselhoff idet han tilføyde: – Jeg er kjent for å lyve.

Med assistanse fra kjøttsjefen Hans Kristian fra FCC stilte Hasselhoff sporty opp og grillet spareribs og beefribs til de fremmøtte.

Årets kjøpmann

En heldig dame ble plukket ut og vant ett års forbruk på FCC produkter. (Foto: Øystein Nustad)

Kjøpmann Inge Stenbakk var ikke i tvil da han fikk spørsmål fra FCC om han ville være med å arrangere grillfest med David Hasselhoff.

– Vi er nok like gale og liker å ha det litt gøy, sier Inge på spørsmål om hvorfor han ble med på dette. Tidligere i år ble Inge Stenbakk kåret tilÅrets kjøpmann, og kanskje er det grunnen til at han tørr å være annerledes også.

Tatt med grillmat fra den store verden

Med hele 20 nye produkter ville gutta i FCC gjøre noe gøy ut av lanseringen. Så grønnsakssjefen i FCC, Tor Jørgen Arnesen, fikk med sin far – som er anleggsgartner, til å bygge palmer og strand på parkeringsplassen utenfor meny.

David Hasselhoff hadde FCC møtt tidligere i USA, og han elsket maten sist de møttes. Han var derfor ikke vanskelig å be innom siden han var i Oslo.

Nå håper bare gutta at folk får opp øynene for den nye kokkeproduserte produktserien.

Inspirasjon fra hele verden

Trond Svendgård i FCC og ferskvaresjef i Meny Colosseum, Marius Bøhmer, delte ut over 4000 smaksprøver på de nye grillproduktene til fremmøtte. (Foto: Øystein Nustad)

Kokkegruppen har de siste årene kokt og spredd matglede i over 45 land.

– Vi lanserer nå marinader, glazer, sauser, dipper og grillsnacks med inspirasjon fra hele verden. Våre favorittoppskrifter vi har funnet på vår ferd, sier Hans Kristian Larsen, kjøttsjefen i FCC-teamet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS