Petter Nome (19)

Årsmøte og medlemsmøte i BFSN

Årsmøtet i Bransjeforening for storkjøkkenleverandører (BFSN) arrangeres i år torsdag 25. april på Gardermoen Airport Hotel. Blant innlederne finner vi blant andre Petter Nome (direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen) og Trond Andersen (Norges Varemesse, Smak 2014).

Publisert

Petter Nome er en av innlederne når BFSN arrangerer medlemsmøte og årsmøte i slutten av april. (Foto: Morten Holt)

Her er programmet for medlemsmøtet/årsmøtet i BFSN på Gardermoen

Torsdag 25. april

Kl. 09:15: Vidar Korneliussen (styreleder i BFSN).Velkommen – åpning av medlemsmøtet

Kl. 09:30: Petter Nome – direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen

Trond Andersen. (Foto: Morten Holt)

Den nye ølbølgen – trender og utfordringer. En ølbølge skyller inn over Norge: I dag kan man kjøpe langt over 600 ulike ølsorter i butikker og pol, og de aller fleste er brygget i norske bryggerier. Bare de siste fem årene har et trettitalls mikrobryggerier sett dagens lys. Samtidig er reklame for ølet strengt forbudt, og Bryggeriforeningen har lagt svartsladd på sine nettsider. Hvordan er det å drive bryggeri i Norge i dag? Kommer ølbølgen til å fortsette? Og hvordan jobber bryggeriene med å posisjonere øl når det er forbudt med reklame?

Kl. 10:15: Kaffepause

Kl. 10:45: Arne Dalseng – Leder i BFSN

Smak 2014 og annet fra sekretariatet. Innledning til Trond Andersens orientering. Plassering og regler - kriterier for plasstildeling, egne aktiviteter – NM i Maskinoppvask etc. Leverandører til konkurransekjøkken.

Kl. 11:15 Trond Andersen – Direktør for egne arrangementer i Norges Varemesse Smak 2014. Status og videre framdrift. Utstilling, konkurranser, seminarer etc. Presentasjon av standplassering. Diskusjoner og beslutninger. Andersen vil være til stede for samtaler med hver enkelt medlemsbedrift om standplassering. Etter årsmøtet vil endelig uttegning bli gjort.

Lunsj

Kl. 13:30: Martin Petterson og Tore Foss, Smart Tech AS

Kl. 15.00: Årsmøte

Kl. 19.00: Årsmøtemiddag

Les mer på BFSN.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS