Årets Matkriger Paprika COLOURBOX2568192

Compass Group arrangerer Årets Matkriger 2013

Årets Matkriger arrangeres for tredje året på rad av Compass Group. Årets Matkriger er en intern Kokkekonkurranse for alle ansatte i Compass Group, og arrangeres 16. mars på Jåttå videregående skole i Stavanger. Temaet for årets konkurranse er «øl i mat».

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

– Målsetningen med konkurransen er å inspirere og motivere alle ansatte, få innspill til nye menyer og ikke minst skape en sosial samling som bidrar til teamfølelse – suksess gjennom lagarbeid, melder ernærings- og konkurranseansvarlig Mikaela Widell i Compass Group.

Øl i mat

– Hvert år er det forskjellige temaer, og i år er temaet «øl i mat.» Ringnes er samarbeidspartner i årets konkurranse. Prima Jæren, Nfood, Odd Langdalen frukt og grønt, og Grilstad sponser med varer. Alle ansatte i Compass Group har blitt invitert til å delta, og det var mange som sendte inn bidrag til konkurransen. En jury valgte ut åtte menyer/bidrag som gikk videre til finalen 16. mars på Jåttå videregående skole i Stavanger, opplyser Widell.

Råvarene

På finaledagen skal lagene tillage sine konkurransemenyer som blir servert juryen og de gjester som er invitert.

Hovedråvarene som skal tas i bruk i konkurransen er hyse og/eller blåskjell (forrett), svinekarré fra Jæren og/eller entrecote (hovedrett). I tillegg skal altså øl benyttes. Ellers kan deltakerne fritt bruke de råvarene de ønsker.

Årets Matkriger

Juryen består blant annet av personer fra ledelsen i Compass Group og en dommer fra NKL (Norges Kokkemesteres Landsforening).

– Regelverket som benyttes følger nasjonale dommerkriterier, og vinnerne får fantastiske premier samt retten til å kalle seg Årets Matkriger, melder Widell.

Dagen avsluttes med bankett med kåring og premiering.

Compass Group

Compass Group er verdensledende leverandør av måltidsrelaterte- og andre supporttjenester.

I Norge drives virksomheten under varemerkene ESS, Eurest, Eurest Services, Eurest Konferanse&Selskap og Medirest.

Les mer på Compass-group.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS