Radisson Blu Lillehammer Winter Garden

Hotell inviterer til Cupido-treff i påsken

Radisson Blu Lillehammer Hotel åpner dørene på vidt gap i påsken, og inviterer inn til en verden full av vinteraktiviteter. Spesielt for 2013 er at Cupido Påsketreff arrangeres fra 24. til 26. mars.

Publisert

Ektepar, single, kjærester, vennegjengen og absolutt alle andre som dyrker kjærligheten inviteres til et tre dagers uhøytidelig og spenstig program som rommer foredrag, quiz og mingling i romantiske omgivelser.

Elementer som midnattsbad, presentasjon av siste nytt innen leketøy for voksne og erotisk skrivekurs, vil garantert gjøre påsken 2013 til en spennende og uforglemmelig ferie.

Vinteraktiviteter rett utenfor døren

Hafjell. (Foto: Esben Haakenstad)

Med Radisson Blu Lillehammer Hotel som base er det kort vei til både alpinbakker og langrennssporet. I tillegg ligger sentrum med sjarmerende spesialforretninger og kunstgallerier bare et steinkast unna hotellet.

Hafjell Alpinsenter rommer både Lilleputthammer og Lekeland, og er ideelt å ta en dagsutflukt til.

53 nyrenoverte rom

Radisson Blu Lillehammer Hotel er 100 år gammelt, og ligger i en vakker bygning midt mellom Maihaugen og Olympiaparken. Hotellet har 303 værelser i lys, skandinavisk design, hvorav 53 er nyrenoverte. I hotellet i OL-byen finner du svømmebasseng og lekerom, tre barer, danserestaurant og to restauranter.

På Radisson Blu Lillehammer Hotel er de minste gjestene like viktige som de store. Hver søndag snur kokkene seg rundt og serverer en toretters velsmakende og sunn middag med fritt valg mellom fisk eller kjøtt. Alle barn under seks år spiser gratis.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS