Losby Gods Miljøsertifisering02

Losby Gods er blitt Miljøfyrtårn

Det historiske hotellet Losby Gods i Lørenskog er Miljøfyrtårn-sertifisert. Nylig ble sertifiseringen overrukket av ordfører i Lørenskog, Åge Tovan. – Vi er veldig stolte. Vi har jobbet hardt for å bli enda mer miljøvennlige, og denne sertifiseringen viser at den innsatsen våre ansatte og vi har gjort betaler seg, sier hotelldirektør Geir Harald Opdal Fjellheim.

Publisert

Alle de ansatte på Losbys Gods skal være stolte av denne sertifiseringen , sa ordfører i Lørenskog, Åge Tovan (til høyre).

Blant tiltakene Losby Gods har tatt, er utvidet kildesortering, utskiftning av belysning til LED, samt sensorer på belysning i ansatte-områdene.

Stolte

Losbys hotelldirektør Geir Harald Opdal Fjellheim (midten), ordfører i Lørenskog, Åge Tovan, samt Lørenskog kommunes miljøvernkoordinator, Kari Westgaard Berg.

Under utdelingen sa ordfører i Lørenskog kommune, Åge Tovan, at de ansatte burde være stolte.

– Det er ingen enkel oppgave å få denne sertifiseringen. Jeg er stolt av å kunne gi den til Losby Gods. I Lørenskogs krone er Losby Gods selve diamanten. Derfor betyr det ekstra mye for meg at dere får denne i dag, sier Tovan.

Losby Gods

Losby Gods.

Losby Gods ligger i Lørenskog, sør for Lillestrøm/Strømmen og rett øst for Oslo. Hotellet og konferansesenteret ligger i tilknytning til den 150 år gamle hovedbygningen.

Totalt finner du 70 rom, restaurant, selskapslokaler, bar, klubblokaler, innendørs golfsenter og en rekke møterom i varierende størrelse på Losby Gods.

Les mer på Losbygods.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS