Radisson Blu Riverside dobbeltrom business

Radisson Blu Riverside Hotel åpner dørene

Fra hotellets takterrasse er det utsikt over Göteborgs havn og by, og på restauranten The Cuckoo’s Nest er det som å tre inn i en varm og hjemmekoselig stue. Radisson Blu Riverside Hotel, det nye 4-stjerners hotellet med 265 hotellrom og suiter, ligger supert til i det pulserende, nye området ved Lindholmspiren.

Publisert

Et rom i business class på Radisson Riverside i Göteborg med vakker utsikt.

Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg tilbyr gjestene et hotellopphold i moderne og luksuriøse rom og suiter, og mat- og drikkeopplevelser.

Nærheten til vannet skaper et kreativt og annerledes hotellmiljø. Dermed er hotellet et egnet for både forretningsreisende og turister, med nærhet til blant annet et av Sveriges raskest voksende forretningsstrøk, Lindholmen Science Park, Göteborgs Centralstation, shoppingstrøkene og de populære bydelene Haga og Linné.

Vakker utsikt

Radisson Blu Riverside Hotel har 265 moderne og røykfrie hotellrom og suiter. Samtlige av hotellets rom og suiter har unike tapeter i 20 forskjellige mønstre og farger. Hotellets 10 suiter er plassert i 11. etasje, og i spissen av hotellet som henger ut over vannet.

Suitene består av ett soverom med kingsize-seng, baderom med badekar, oppholdsrom med sofagruppe, TV og Nespresso kaffemaskin.

Samtlige av hotellets rom og suiter har gratis trådløst høyhastighetsinternett, hvilket er standard for alle Radisson Blu-hotell, samt gratis tilgang til Body Lab Wellness and Fitness avdelingen som ligger i toppetasjen.

The Cuckoo’s Nest

Hotellbaren på Radisson Blu Riverside Hotel.

Radisson Blu Riverside Hotel har en egen konseptrestaurant, The Cuckoo’s Nest, som tilbyr en avslappet atmosfære og utsikt over vannet og havna. Ved Lindholmen Science Park har Radisson Blu skapt en restaurant, bar og møteplass for visjonærer og drømmere, kreatører og filosofer, innovatører og mennesker som har øynene åpne for muligheter. Restauranten kan ta mot inntil 160 gjester og ytterligere 60 på uteserveringen.

Restaurangkonseptet tar sikte på å vise Göteborgs sanne ansikt og passer for enhver smak. Med en unik miks av internasjonale retter, i tillegg til mer tradisjonell hotellmat, er menyen innbydende og spennende. The Cuckoo’s Nest ligger tre skritt unna kaikanten i det nye hotellet.

Hotellet har også en bar som ligger i tilknytning til lobbyen med sittegrupper og en terrasse rett utenfor. Her serveres det øl, vin, drinker samt enklere matretter. Vil du heller innta et måltid på hotellrommet, har hotellet selvsagt 24-timers romservice.

Konferansemuligheter

Hotellet har fem konferanselokaler, og tre av dem kan slås sammen til ett stort. Til sammen har hotellet plass til 70 konferansegjester i moderne omgivelser med det siste innen tekniske hjelpemidler. Rett ved siden av hotellet ligger også Lindholmen Conference Centre, en møteplass med et høyteknologisk miljø som kan romme inntil 1000 personer. Den største konferansesalen har en kapasitet på 600 personer. Utover dette har senteret også flere andre saler og konferanserom i forskjellig størrelse.

Eksklusiv arkitektur og interiør

Radisson Blu Riverside Hotel bærer signaturen til Reflex Arkitekter, ett av Sveriges ledende arkitektkontor. Hotellets rom, korridorer, konferanseavdeling samt wellness centre er tegnet av boutique designbyrået DOOS Architects. Restaurant, bar og lobby samt uteserveringen ved vannet er tegnet av prisbelønte Stylt Trampoli i Göteborg, som er kjent for å skape og bygge opp restauranter og hotell gjennom storytelling.

Trening og avkobling

Helt på toppen av Radisson Blu Riverside Hotel ligger The Body Lab Wellness and Fitness. Her har hotellets gjester gratis tilgang til et komplett treningssenter med moderne treningsmaskiner, spa-bassenger og badstue i et avslappet og trivelig miljø. Her har du også mulighet til å bestille massasje og andre behandlinger, og avdelingen er smykket med en stor takterrasse med utsikt over byen og havneområdet. Terrassen egner seg godt til både avkobling og minglefester for inntil 100 personer.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS