Metos ISO-sertifisert
Metos ISO-sertifisert

Alle norske Metos-avdelinger ISO-sertifisert

Metos AS er nå ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert for alle norske avdelinger.

Publisert

Metos har gjennom morselskapet Metos OY i Finland vært ISO-sertifisert i flere år, og virksomheten har vært ledet i tråd med de styringsverktøy og prosesser som ISO 9001 og ISO 14001 beskriver.

I løpet av 2014 har Metos AS gjennomgått en sertifiseringsprosess for alle Metos avdelinger i Norge og i mai 2014 var alle avdelinger sertifisert.

Tenker miljø

– Metos tenker på og tar hensyn til miljøet. I planleggingen, produksjonen og leveringen av profesjonelle kjøkken, streber vi hele tiden mot mer miljøvennlige løsninger. I vårt arbeid med å oppnå forbedringer jobber vi tett sammen med kunder, leverandører og servicefirmaer. Vi jobber med spesiell vekt på metoder for matlaging, basert på mer effektiv varmeoverføringsteknologi med dagens matprepareringsutstyr. Målet er å redusere energi- og vannforbruk i profesjonelle kjøkken, i tillegg til å øke effektiviteten i matprepareringen. Innføring av ISO 14001 som miljøstyringsverktøy og ISO 9001 som kvalitetstyringsverktøy er et viktig ledd i dette arbeidet, melder salgssjef Frode Andersen i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS