Best Western logoer2

Best Western med enda et nytt konsept

Ved årsskiftet 2015/2016 åpner et helt nytt sentrumshotell og hotellkonsept – der alt unødvendig er blitt tatt bort, slik at det er mer plass for deg som gjest og det du liker. Best Western &hotel er navnet på det nye sentrumshotellet, som får 202 rom.

Publisert

Tidligere har vi i Sverige fått velge mellom designhotell eller standardiserte mellomklassealternativer. &hotel er noe annet, et hotell som ligger sentralt med alt du trenger for en rimelig pris.

– Best Western &hotel vil være rett hotell for tiden, det er moderne og godt gjennomtenkt. Et hotell bygget med søkelys på enkelhet for gjester, slik at de igjen kan fokusere på alt som de har kommet hit for å gjøre, sier Lars-Jerker Molin, som er daglig leder og medeier i Sleepingfox Hotel Group AB.

Les også: Best Western med to nye hotellkonsepter; Vib og Premier Collection

Les også: 1. januar 2015 åpner Best Western sitt første Premier Collection-hotell i verden

Enkelt og funksjonelt

Bak konseptet ligger et omfattende arbeid basert på dagens reisende og hotellgjester. Mange spørsmål er stilt og analysert. Hva er viktigst når vi bor på et hotell i dag, hva vil vi gjøre, og hva kan vi være uten? De 202 rommene på &hotel kommer til å være litt mindre enn vanlig, men med den høyeste kvalitet, komfort og funksjon. Samtidig satser man stort på de sosiale flatene. Her vil det være restaurant, bar, bibliotek og flere andre rom hvor folk kan møtes, slappe av og sosialisere», heter det i en pressemelding.

&hotel

Navnet &hotel sikter til hotellets konsept. Foran navnet &hotel, kan du legge til alt det andre du vil ha og leter etter. Enten det er sightseeing, underholdning eller arbeid.

– Det kjennes spennende med et hotell som er skreddersydd for den moderne reisende og som har strategisk beliggenhet kun et steinkast fra Hötorget. Med det nye hotellet styrker vi vår posisjon som en av de store aktørene i Stockholm, sier Johan Kukačka, CEO for Best Western Scandinavia.

Best Western får med det nyeste tilskuddet totalt 14 hoteller i Stockholmsområdet.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS